LOMO BELLOTA IBÉRICO 100% IBERICO 55G

Kód: 10620
Neohodnoceno
201 Kč
SKLADEM
Můžeme doručit do:
12.11.2024

Vše, co by vás mohlo zajímat

Lomo je španělská specialita, jedná se o kus libového masa od kosti tj sušený vepřový hřbet. Celý kusy LOMA se nakoření a pak zraje v přírodním střívku minimálně dva měsíce.

Jedná se o libové a šťavnaté sušené maso, které potěší jazyk každého gurmána.  

Využití ve studené kuchyni ve formě tapas spolu se sýrama, olivama, picos. Skvělý k červeným vínům.

Toto LOMO je vyrobeno z plemena Duroc. Je to speciální červené plemeno prasete původem z USA, které se od běžného bílého prasete liší chutí masa. Maso je víc štavnaté a má intenzivnější chuť. Odrůda Duroc se velmi často kříží s Iberským prasetem.

Hodí se vědět:  

Vzhledem k intenzivní chuti je nutné krájet lomo na co nejtenčí plátky.  Plátky podávejte vždy v pokojové teplotě.  

Lomo je baleno ve vakuu a můžete ho skladovat v lednici nebo ve spíži se stabilní teplotou.  Před konzumací doporučujeme lomo vyndat z vakua alespoň dvě hodiny předem.

.

Toto LOMO je vyrobeno ze iberského prasete které je krmeno žaludky. 

 

 

Detailní informace

Detailní popis produktu

LOMO DE BELLOTA 100% IBÉRICO

 SLOŽENÍ: LOMO DE BELLOTA 100% IBÉRICO, SŮL, ČESNEK, SUŠENÁ MLETÁ PAPRIKA, KONZERVANTY (E-252 Y E-250), DEXTROZA Y ANTIOXIDANTY (E-301). BEZ LEPKU

certifikováno  Traza&Control Ibérica S.L.

 VÝŽIVOVÉ HODNOTY (NA 100g výrobku)

Výživové hodnoty1478KJ/ 354Kcal. Tuky (g) 23,6. Nasycené tuky(g) 9,2. Sacharidy(g) <1. Cukry (g) <1. Bílkoviny (g) 34,3. Sůl (g) 3,5.

Jak skladovat? 

Ideálně uchovat na chladném a suchém místě, teplota by neměla překročit 30 st. Celsia.  

Konzumace: před konzumací se doporučuje otevřít obal a nechat výrobek alespoň 20 minut při pokojové teplotě, aby se rozvinuly vůně a chutě. Pokuď možno, krájet na co nejjemnější a nejtenčí plátky. V případe že by se Vám nepovedlo výrobek zkonzumovat najednou, uchovávejte jej v lednici a zkonzumujte ideálně v průběhu 48 hodin.  

Doplňkové parametry

Kategorie: Uzeniny
Záruka: 1 rok

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: