Marinovaná sušená vepřová krkovice kousky cca 180G

Kód: 10472
Neohodnoceno
140 Kč
Momentálně nedostupné

Vše, co by vás mohlo zajímat

Cabezada de lomo je marinovaná sušená vepřová krkovice, která zraje minimálně dva měsíce. Oproti Lomo Curado, tj hřbetu je víc prorostlejší tukem a tím i sťavňatejší.

Jedná se o libové a šťavnaté sušené maso, které potěší jazyk každého gurmána.  

Využití ve studené kuchyni ve formě tapas spolu se sýrama, olivama, picos. Skvěla  k červeným vínům.

Tato krkovice je vyrobená z bílého prasete.

Hodí se vědět:  

Vzhledem k intenzivní chuti je nutné krájet lomo na co nejtenčí plátky.  Plátky podávejte vždy v pokojové teplotě.  

Detailní informace

Detailní popis produktu

Složení: vepřová krkovice, sůl, paprika, česnek, konzervanty E250 a E252, škrobový cukr, antioxidant E-301.

Výživové údaje na 100g produktů: Energetické hodnota 113 KJ/386Kcal Tuky(g) 207, nasycené tuky(g) 6,7 Sacharidy (g) <1 Cukry (g) <1 Bílkoviny (g) 50 Sůl (g) 3,6.

Jak skladovat? 

Ideálně uchovat na chladném a suchém místě, teplota by neměla překročit 30 st. Celsia.  

Konzumace: před konzumací se doporučuje otevřít obal a nechat výrobek alespoň 20 minut při pokojové teplotě, aby se rozvinuly vůně a chutě. Pokuď možno, krájet na co nejjemnější a nejtenčí plátky. V případe že by se Vám nepovedlo výrobek zkonzumovat najednou, uchovávejte jej v lednici a zkonzumujte ideálně v průběhu 48 hodin.