Používáme soubory cookie ke správnému fungování vašeho oblíbeného e-shopu, k přizpůsobení obsahu stránek vašim potřebám, ke statistickým a marketingovým účelům.
Nakládané olivy s papričkami guidillas jsou vyrobené podle tajného receptu španělského dědy a jde o velké olivy královské odrůdy gordal.
Pochutnáte si na nich jak samostatně v...
Zelené fazole jsou nezralé, mladé plody různých kultivarů fazole obecné. Naložené ve slaném nálevu bez přídavných konzervantů.
Vše, co by vás mohlo zajímat:
V kuchyni se...
Vše co by Vás mohlo zajímat:
U rybích konzerv, které nesou název „Sardinky“, je důležité si všimnout jeden drobný, ale podstatný detail – a to druh ryby. Pouze sardinka obecná...
Vše, co by vás mohlo zajímat:
Jedná se o to nejlepší, lahodné, výběrové maso z tuňáka. Jde o delikatesu masa ze slabin tuňáka, které obsahuje více tuku a díky tomu je...
Vše co by Vás mohlo zajímat:
Chobotnice s olivovým olejem je vynikající zakousnutí. Malé chobotničky doplněné slunečnicovým olejem, které si zachovávají veškerou chuť, jsou...
Krevety DANI, které v konzervě chutnají stejně, jako po vylovení. Způsob konzervace je opravdu přísný a díky tomu si zachovají optimální vlastnosti i živiny.
V kombinaci s...
Vše co by Vás mohlo zajímat:
Hřebenatky se loví a vybírají ručně. Jsou to vynikající mořské plody, které vynikají křehkou, šťavnatou, jemnou strukturou a lehce nasládlou chutí....
Ochutnejte ty nejkvalitnější kalamáry naložené v pikantní omáčce, která ještě více zvýrazňuje jejich skvělou chuť. Maso je nejen chutné, ale také velmi jemné a na jazyku se...
Vše co by Vás mohlo zajímat:
U rybích konzerv které nesou název " Sardinky" je důležité si všimnout jeden drobný ale podstatný detail a to druhy ryby. Pouze druh sardinka obecná...
Jen ty nejlepší plody moře v kombinaci se zeleninou tak, abyste si mohli připravit pravou španělskou Paellu i doma. A to nejen rychle, ale i úplně jednoduše.
Balení obsahuje...
Vše co by Vás mohlo zajímat:
Uzená tresčí játra , také známa jako mořský foie s jemnou texturou a delikátní chutí se používají jako samostatné lahůdka nebo na přípravu různých...
Vše co by Vás mohlo zajímat:
Makrela je nejvíc ceněná modrá ryba pro svoji chuť a konsistenci masa. Naložená v tradiční marinádě připravené z přírodních surovin
Tradiční...
Vše co by Vás mohlo zajímat:
Makrela je nejvíc ceněná modrá ryba pro svoji chuť a konsistenci masa. Je naložená v domácí rajčatové omáčce s olejem, kořením a solí které...
Vše co by Vás mohlo zajímat:
Makrela je nejvíc ceněná modrá ryba pro svoji chuť a konsistenci masa. Makrela v slunečnicovém oleji si zachovává tu správnou konsistenci masa a...
Olivy plněné ančovičkami jsou klasikou s vynikající chutí. K jídlu, do salátů nebo samotné jako předkrm. Nepostradatelné při vermutu.
Naše zelené olivy "manzanilla"...
Pokud jste někdy navštívili Španělsko a zašli jste si na tapas, jistě si vzpomenete na malé zelené olivy s jemnou a delikátní chutí, slavné olivy manzanilla, známé také jako...