Chorizo paprikové pikantní minisalámek cca 180G

Kód: 10470
Neohodnoceno
89 Kč
Skladem
Můžeme doručit do:
26.5.2022

Vše, co by vás mohlo zajímat

Chorizo je tradiční sušený salám ze Španělska a Portugalska. 

Hlavními ingrediencemi choriza jsou mleté vepřové maso, mletá paprika a česnek. Paprika může být sladká nebo pálivá, podle požadované pikantnosti výrobku. Ve Španělsku se také používá mletá uzená paprika Pimentón de Vera, která dává chorizu uzenou chuť.

Hodí se vědět:  Chorizo je velmi typická španělská uzenina. Hodí jak do teplé tak do studené kuchyně třeba na tapas. Ta nejjednodušší ale skvělá kombinace je bageta, olivový olej a Chorizo . Je skvělé do rizota, guláše, s bramborama nebo fazolema.  Skvěle se snoubí s kvalitními sýry. Z vín doporučujeme spíš intenzivnější vína, které si prošli alespoň ročním zráním na dubovém sudu jako třeba crápula

Detailní informace

Detailní popis produktu

Složení: Vepřové maso a sádlo, sůl, česnek, paprika, dextrín, dextroza, práškové vejce, sójová bílkovina, mléčná bílkovina, aroma uzeniny, zvýraznovač chuti E621, konzervanty E250 a E252, regulátor kyselosti, E420, emulgáty (E450,E452,E452)

Výživové údaje na 100g produktů: Energetické hodnota 2172 KJ/ 519Kcal Tuky(g) 48,4, nasycené tuky(g) 20,8 Sacharidy (g)  12,2 Cukry (g)  2,1 Bílkoviny (g) 8,8Sůl (g) 3,6.

Jak skladovat? 

Ideálně uchovat na chladném a suchém místě, teplota by neměla překročit 30 st. Celsia.  

Konzumace: před konzumací se doporučuje otevřít obal a nechat výrobek alespoň 20 minut při pokojové teplotě, aby se rozvinuly vůně a chutě. Pokuď možno, krájet na co nejjemnější a nejtenčí plátky. V případe že by se Vám nepovedlo výrobek zkonzumovat najednou, uchovávejte jej v lednici a zkonzumujte ideálně v průběhu 48 hodin.  

Uvedená cena je za 1ks o hmotnosti cca 160-190G. Cena je konečná

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení