Cala 1 - BIO víno - 12 meses en depósitos de hormigón
Kód: 10144Detailní popis produktu
Vše, co by vás mohlo zajímat
Odrůda:
Tempranillo 75 %
Syrah 20 %
Cabernet Sauvignon 5 %.
Sklizeň:
Ruční, v polovině září.
Výroba zrání:
Fermentační teplota: 25º C v holých cementových tancích (bez jakéhokoliv typu vnitřního obložení) a otevřených, s regulací teploty a v bioklimatickém sklepě.
Doba kvašení:
3 dny macerace za studena a 7 dní alkoholové macerace. Ruční extrakce.
Doba postfermentační macerace: 7 dní.
Jablečno-mléčná fermentace: V holých cementových tancích (bez jakéhokoliv typu vnitřního obložení) pracující s kaly.
Zrání: Přibližně 14 měsíců v holých cementových tancích s lehkým finálním krokem ve starých sudech pro jeho konečné zakulacení.
Alkoholický stupeň: 14,5 % obj.
Obsahuje siřičitany.
Země původu: Španělsko
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.