Suroviny na španělskou Paellu
Zelené fazole jsou nezralé, mladé plody různých kultivarů fazole obecné. Naložené ve slaném nálevu bez přídavných konzervantů.
Vše, co by vás mohlo zajímat:
V kuchyni se...
Kód: 10698
Extra panenský olivový olej odrůdy Arbequina v bio kvalitě. Vhodný do salátu, na tapas a také je ho možné použít na přípravu jídel. Ideální pro Paellu nebo Rizoto, protože dodá...
Kód: 10680
Extra panenský olivový olej, vhodný především do salátů, zálivek či pro tepelnou přípravu pokrmů.
Kód: 10616
Jedná se o španělskou papriku špičkové kvality. Specifikací španělské papriky je, že se udí ve speciálních ,,boudách,, 10 až 15 dní. Po celou dobu se obrací, až je dokonale...
Kód: 10591
Šafrán je velmi vzácné koření. Malé dávky šafránu mají mírně afrodiziakální účinky a podporují zažívání. Uvnitř květu šafránu se nacházejí 3 nitkovité čnělky....
Kód: 10587
Výběr mořských plodů a zeleniny pro Vaši chutnou Paellu.
Kód: 10582
Extra panenský olivový olej, vhodný především do salátů, zálivek či pro tepelnou přípravu pokrmů.
Kód: 10574
Extra panenský olivový olej odrůdy Manzanilla-Cacerena v bio kvalitě. Vhodný do salátu, na tapas a také je ho možné použít na přípravu jídel. Ideální pro Paellu nebo Rizoto,...
Kód: 10512
Extra panenský olivový olej, vhodný především do salátů, zálivek či pro tepelnou přípravu pokrmů.
Kód: 10389
Tip
I doma si můžete jednoduše uvařit pravou španělskou paellu. S rýží špičkové kvality odrůdy La Senia a označením D.O. Arroz de Valencia vám to půjde pěkně od ruky.
Paella...
Kód: 10271
Pravou španělskou paellu si s těmi správnými surovinami můžete uvařit i doma. Rozhodně by vám k tomu ale neměla chybět rýže vhodná na přípravu paelly. A neztratí se vám ani kvalitní olivový olej, který využijete jak na paellu, tak na další recepty středomořské kuchyně.