Blog

Pimentón de la Vera

Když Ferdinand a Isabela v klášteře Guadalupe přijali Kryštofa Kolumba na konci jeho druhé cesty do ...

Představujeme Picos

Picos najdete ve spoustě našich setů a my Vám teď řekneme proč. Picos je tradiční trvanlivé španěls...

Průvodce španělskými sýry

Úvod do španělských sýrů Možná jste se se španělskými sýry setkali, a pokud ne, může pro Vás být př...

Příběh Iberského prasete

    ...

Představujeme oblast Extremadura

Dnes si představíme autonomní společenství Španělska Extremaduru. Je to ta nejzápadnější část, která...

Příběh čokolády

Příběh čokolády     Napadlo by vás, že za rozšířením čokolády do Evropy stojí i tak t...

Lomito iberico - zázrak z Iberského prasete

Lomito iberico je část z Iberského prasete, který se nachází kousek nad Paletou, tj. plecí. V&n...

Tapas - Iberská paštika s třešněmi

  Patá Ibérico je typická španělská paštika z Iberských (černých prasat) Představme si Iber...

Koncept španělských tapas formou dárkových setů

Našim cílem je přinést Vám, Vašim známým nebo obchodním partnerům na stůl koncept Tapas formou dárků...

Plíseň na Jamonu

PLÍSEŇ NA ŠUNCE, PLÍSEŇ NA ŠUNCE JAMON, PLÍSEŇ NA ŠPANĚLSKÉ ŠUNCE, PLÍSEŇ NA SUŠENÉ ŠUNCE   V...