Ryby
Vše, co by vás mohlo zajímat: Jedná se o to nejlepší, lahodné, výběrové maso z tuňáka. Jde o delikatesu masa ze slabin tuňáka, které obsahuje více tuku a díky tomu je...
Vše co by Vás mohlo zajímat: Makrely ulovené udržitelným způsobem od galicijského mistra konzervátora Ramóna Peña. Filety z makrely se podávají v olivovém oleji s citronem pro...
Vše co by Vás mohlo zajímat: Bonito del Norte je nejoceňovanějším druhem tuňáka. Nejjemnější kusy mladých tuňáků bílých jsou ručně čištěny a ručně krájeny. Poté jsou lehce...
Tuňák žlutoploutvý v olivovém oleji Ramon Pena je vynikající, tento druh tuňáka je také známý jako "Thunnus albacares", je to jeden z nejvíce ceněných a obchodovaných druhů...
Kousky tuňáka s chilli papričkou a solí. Tato chutná směs kousků tuňáka je ideální jako přísada k prvním chodům s rybím masem. Její vynikající chuť se skvěle doplňuje s cherry...