Nepasterizované ovčí sýry
TIP pro milovníky ovčích sýrů! Vyzrálý ovčí sýr se vyrábí z nepasterizovaného ovčího mléka a zraje minimálně po dobu 8 měsíců. Právě díky tomu má intenzivní a zároveň vyváženou...
Kód: 10987
Vše co by Vás mohlo zajímat:
Torta del Casar je sýr s chráněným označením původu vyráběný ve španělském autonomním společenství Extremadura. Sýr byl poprvé vyroben ve vesnici...
Kód: 10857
Polozralý ovčí sýr jemné struktury s intenzivní a dlouhotrvající vůní je perfektní volbou jak na pravé španělské tapas, tak na rizoto. Chuť sýra je jemná, s jemnými náznaky...
Kód: 10197
Polotvrdý sýr jemné struktury. Intenzivní a dlouho trvající vůně, jemná chuť s jemnými náznaky vyzrálosti. Ideální k červeným vínům ,tapas. Vynikající volba pro rizoto.
Před...
Kód: 10652