Vše co by Vás mohlo zajímat:
Inkoust je černý pigment uvolňovaný sépiemi široce používanými ve středomořské kuchyni.
Náš tip:
K rýžovým pokrmům, těstovinám, rybám nebo...
Vše co by Vás mohlo zajímat:
Mušle ve vlastním nálevu jsou pochoutka pro každého milovníka mořských plodů, Mušle jsou ve vlastní nálevu, takže zůstane zachována jejich...
Vše co by Vás mohlo zajímat:
Speciální produkt na bázi bílého tuňáka, cukety, cibule, červené a zelené papriky a ochucený extra panenským olivovým olejem.
Šťavnatá a...
Vše co by Vás mohlo zajímat:
Z kantabrijského pobřeží nám jeden po druhém vozí ty nejlepší Bonitos del Norte , neboli tuňáky křídlaté (thunnus alalunga), my je děláme čerstvé a...
Kalámáry té nejvyšší kvality naložené v pikantní omáčce, která zvýrazňuje jejich lahodou chuť. Jejich chutné maso se vyznačuje velmi jemnou strukturou, přímo se rozplývají...
S charakteristickou a intenzivní chutí , nabízí svým stříbrným vzhledem jasnou, chutnou, jemnou a šťavnatou strukturu.
Je naložená v domácí rajčatové omáčce s...
Jen ty nejlepší plody moře v kombinaci se zeleninou tak, abyste si mohli připravit pravou španělskou Paellu i doma. A to nejen rychle, ale i úplně jednoduše.
Balení...
Uzená tresčí játra , také známa jako mořský foie s jemnou texturou a delikátní chutí se používají jako samostatné lahůdka nebo na přípravu různých jídel. Jemné uzení mu dodává...
Makrela je nejvíc ceněná modrá ryba pro svoji chuť a konsistenci masa. Je naložená v domácí rajčatové omáčce s olejem, kořením a solí které podporují její chuť.
Makrela je nejvíc ceněná modrá ryba pro svoji chuť a konsistenci masa. Makrela v slunečnicovém oleji si zachovává tu správnou konsistenci masa a skvělé chuti. ...
Naše společnost používá soubory cookie ke správnému fungování vašeho oblíbeného e-shopu, k přizpůsobení obsahu stránek vašim potřebám, ke statistickým a marketingovým účelům.