Kalámáry té nejvyšší kvality naložené v pikantní omáčce, která zvýrazňuje jejich lahodou chuť. Jejich chutné maso se vyznačuje velmi jemnou strukturou, přímo se rozplývají...
Uzená tresčí játra , také známa jako mořský foie s jemnou texturou a delikátní chutí se používají jako samostatné lahůdka nebo na přípravu různých jídel. Jemné uzení mu dodává...
Makrela je nejvíc ceněná modrá ryba pro svoji chuť a konsistenci masa. Je naložená v domácí rajčatové omáčce s olejem, kořením a solí které podporují její chuť.
Makrela je nejvíc ceněná modrá ryba pro svoji chuť a konsistenci masa. Makrela v slunečnicovém oleji si zachovává tu správnou konsistenci masa a skvělé chuti. ...
Kalámáry té nejvyšší kvality naložené ve své vlastní šťávě, tvz inkoustu. Jejich chutné maso se vyznačuje velmi jemnou strukturou, přímo se rozplývají na jazyku. Jedná se...
Sardinka se vyznačuje charakteristickou a intenzivní chutí a jemnou a šťavnatou strukturou.
U rybích konzerv, které nesou název " Sardinky" je důležité si všimnout...
Klasický pokrm baskické gastronomie. Ideální s rýži, samostatně jako apetizér, jako hlavní jídlo nebo se zeleninou. Komplexní pokrm plný výživných látek, bohatý na...
Sardinka se vyznačuje charakteristickou a intenzivní chutí a jemnou a šťavnatou strukturou.
U rybích konzerv, které nesou název " Sardinky" je důležité si všimnout...
Naše společnost používá soubory cookie ke správnému fungování vašeho oblíbeného e-shopu, k přizpůsobení obsahu stránek vašim potřebám, ke statistickým a marketingovým účelům.
Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.