Ryby a plody moře
Hodí se vědet: Tyto nakládané slávky jsou nejlepší, když jsou podávány studené. Proto doporučujeme umístit konzervu na drcený led nebo do mrazničky na 5-10 minut před...
Vše co by Vás mohlo zajímat: Makrely ulovené udržitelným způsobem od galicijského mistra konzervátora Ramóna Peña. Filety z makrely se podávají v olivovém oleji s citronem pro...
Ramón Peña vybírá v přístavu nejlepší malé Jehlice z Galicijských rias v období od května do listopadu, kdy jsou Jehlice nejlepší. Po vyčištění (odstranění hlavy a vykuchání) se...
Vše co by Vás mohlo zajímat: Bonito del Norte je nejoceňovanějším druhem tuňáka. Nejjemnější kusy mladých tuňáků bílých jsou ručně čištěny a ručně krájeny. Poté jsou lehce...
Mláďata olihní pocházejí z vod Atlantského oceánu. Chobotnice Ramón Peña vynikají zejména malou velikostí, takže jsou vysoce ceněny a považovány za skutečnou delikatesu. Lahodné...
Tuňák žlutoploutvý v olivovém oleji Ramon Pena je vynikající, tento druh tuňáka je také známý jako "Thunnus albacares", je to jeden z nejvíce ceněných a obchodovaných druhů...
Tyto sardinky se loví v červenci a srpnu ve vnitrozemí řeky Arousa Ria, kdy jsou ještě bujnější. Stejně jako všechny ostatní produkty společnosti Ramon Pena jsou i tyto sardinky...
Že neexistují dokonalé sardinky? Ale ano! Tyhle vynikající malé sardinky byly nejdříve čerstvě ulovené v galských zátokách. Pak nakoupené ráno v přístavu a okamžitě zpracované....
Kousky tuňáka s chilli papričkou a solí. Tato chutná směs kousků tuňáka je ideální jako přísada k prvním chodům s rybím masem. Její vynikající chuť se skvěle doplňuje s cherry...