Fabes con almejas je „guláš“ ze škeblí a fazolí, který vznikl v knížectví Asturias v 19. století jako rolnické jídlo. Jde o lehčí variaci asturské fabady, kde jsou primární...
Dušené fazole s výbornou koroptví chovanou ve volném výběhu. To vše dochucené omáčkou ze zeleniny pošírované s olivovým olejem. Jde o opravdu zdravou dobrotu, protože obsahuje...
Madridské držky (Callos a la Madrileña) patří mezi typické španělské a velice oblíbené tapas. Tahle pochoutka obsahuje hovězí droby jen té nejvyšší kategorie a společně s...
Libové vařené vepřové maso je kus masa, který je tvořený téměř výhradně svalovými vlákny, a proto obsahuje málo tuku a má vyšší podíl bílkovin než jiné druhy masa. Právě díky...
Kód: 10295
Používáme soubory cookie ke správnému fungování vašeho oblíbeného e-shopu, k přizpůsobení obsahu stránek vašim potřebám, ke statistickým a marketingovým účelům.