MALÉ KALAMÁRY V OLIVOVÉM OLEJI EDICE SILVER

Kód: 10956
Novinka
Neohodnoceno
Značka: Ramon Pena
239 Kč
SKLADEM
Můžeme doručit do:
15.10.2024

Mláďata olihní pocházejí z vod Atlantského oceánu. Chobotnice Ramón Peña vynikají zejména malou velikostí, takže jsou vysoce ceněny a považovány za skutečnou delikatesu.

Lahodné malé sépie naložené v olivovém oleji, který zvýrazňuje jemnou chuť masa. Po ručním sběru se vyberou nejmenší kousky, ručně se očistí, naplní vlastními chapadly a naloží do olivového oleje. Vznikne tak chutná pochoutka, která překvapí příjemnou pevnou konzistencí.

Chobotnice jsou vynikající jako součást předkrmů, těstovinových pokrmů nebo v paelle.

Díky nejmodernějším technologiím, kvalitním surovinám a tradičním recepturám patří Ramon Pena k nejprestižnějším španělským zpracovatelům mořských plodů.Vybírá pouze ty nejkvalitnější suroviny z galicijských zálivů a Kantanbrijského moře. Nepoužívá konzervační látky, barviva ani bělidla a během výrobního procesu dodržuje přísné kontroly kvality.

Ramon Pena spojuje tradici, chuť a kvalitu a nabízí exkluzivní produkt s nejlepšími rybami a mořskými plody. Galikánské riasy jsou privilegovanou oblastí, která se nachází na západní straně evropské pevniny a díky klimatu a čistotě svých vod jsou tyto riasy jedinečným místem pro tradiční místní rybolov a kulturu prodeje ryb s vysokou gastronomickou hodnotou.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Složení: Kalamáry (Loligho gahi), olivový olej a sůl

Průměrná výživová hodnota na 100 g odvodněné hmotnosti.
Energetická hodnota: 854 Kj /205 Kcal
Tuk: 15 g
Z toho nasycený: 2,4 g
Sacharidy: 1,1 g
Z toho cukry: 0,89 g
Bílkoviny: 16,75 g
Sůl: 0,96 g

Váha 110G, podíl pevné složky 80G

Minimální trvanlivost je do data uvedeného na obalu. Může obsahovat stopy měkkýšů a korýšů.

Země původu: Španělsko.

Dovozce: Satisfied s.r.o., Slaměníkova 5, Přerov.

Skladujte je v chladu a suchu. Po otevření je uložte do lednice a spotřebujte během 24 hodin.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: