Chorizo Cular Ibérico Bellota 180G
Kód: 10474Detailní popis produktu
Vše, co by vás mohlo zajímat
Tím, že se maso suší uchovává se přirozená chuť masa v daleko větší intenzitě, než při tepelné úpravě. Dá se tedy říct, že chuť choriza je daleko komplexnější a plnější, než chuť paprikových klobásek, které nevznikly sušením, ale například uzením.
Složení: maso z iberského prasete bellota, paprika, sůl, česnek a přírodní obal (střívko).
Skladování a konzumace:
Chorizo skladujte na chladném a suchém místě s teplotami do 30 ºC.
Ještě před samotnou konzumací doporučujeme nejprve otevřít obal a nechat chorizo alespoň 20 minut odpočinout při pokojové teplotě, aby se naplno rozvinuly všechny chutě a vůně.
Pokud je to možné, krájejte ho na co nejjemnější a nejtenčí plátky. Kdyby se náhodou stalo, že ho nesníte celé najednou, uložte ho do lednice a spotřebujte ideálně během 48 hodin.
Uvedená cena je za 1 kus o hmotnosti 160 až 180 gramů a jde o cenu, která je konečná.
Máte rádi chorizo? Pak se rozhodně musíte podívat sem.
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.