Všechny naše delikatesy mají trvanlivost minimálně rok 2025 , takže se hodí jako vánoční dárek. Upozornujeme, že momentálně máme velké vytížení, dodací doba se může protáhnout. V případě, že potřebujte veci dříve než na vánoce, kontaktujte nás.

Finca Tinedo Tempranillo Výběr z parcel 24 měsíců barik

Kód: 10738
Neohodnoceno
512 Kč
SKLADEM
Můžeme doručit do:
10.12.2024

Vše co by Vás mohlo zajímat:

Veškeré hrozny, ze kterých vyrábíme naše vína pocházejí z našich vinic. Vše, co z našich vinic získáme, proměníme ve víno, které vyjadřuje povahu Tineda, současně s inspirací.

 Vinařství pracujeme tak, že to, co z těchto hroznů získáme, se přemění na víno, které vyjadřuje povahu Tinedo, se současnou inspirací.

Vína Tinedo, jsou terroir, ve kterých všechny původní révy naší oblasti, sdílejí stejné podmínky klimatu, půdy, přírodních živin a péče, hrozny každého ročníku vykazují osobnost a poskytují jedinečné a stabilní vůně a nuance.

 

Hodí se vědět:

 4 zimy ve sklepě.

 Toto dlouho zrající Tempranillo, vybrané z rostlinného materiálu z pozemku se zvláštními vlastnostmi vypozorovanými v průběhu času, se elegantně proměnilo ve víno plné textury, svěžesti a minerality.

Limitovaná edice 1800 lahví.

Detailní informace

Detailní popis produktu

DEGUSTACE 2016

Vizuální fáze: Živá rubínově červená barva s rumělkovými odstíny.

Čichová fáze: Intenzivní aromatická komplexnost, ve které se mísí vůně černého ovoce, lékořice, anýzu a karamelu s tóny balzamika a mentolu.

Chuťová fáze: Smetanový pocit v ústech, který se otevírá směrem ke svěžímu a intenzivnímu vínu, které naplní ústa černým a červeným ovocem, balzamikovými tóny a kakaem. Dobrá zemitá struktura s dlouhým kořenitým závěrem.

ODRŮDA

Tempranillo.

SKLIZEŇ Dne 17. září 2016.

VYPRACOVÁNÍ A STÁRNUTÍ

Podmínky fermentace: Fermentace ve vždy plných nerezových tancích s řízenou teplotou, dosahující maximálně 27ºC. Fermentace byla provedena se stonkem.

Doba kvašení:  Po 3 dnech studené macerace probíhala fermentace spontánně a po dobu 7 dnů, během kterých se provádělo ruční přečerpávání a narážení k dosažení požadované extrakce.

Doba macerace po fermentaci:  4 dny.

Jablečno-mléčná fermentace:  V použitých francouzských dubových sudech s ruční manipulací s kaly.

Zrání: 24 měsíců ve stejných použitých francouzských dubových sudech.

Alkoholický stupeň:

14,5 % obj.Obsahuje Siřičitany. Země původu Španělsko.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: