Všechny naše delikatesy mají trvanlivost minimálně rok 2025 , takže se hodí jako vánoční dárek. Upozornujeme, že momentálně máme velké vytížení, dodací doba se může protáhnout. V případě, že potřebujte veci dříve než na vánoce, kontaktujte nás.

Krém z přírodního ovčího sýru 140 g

Kód: 10973
Neohodnoceno
Značka: Huerta Dehesa
128 Kč
SKLADEM
Můžeme doručit do:
10.12.2024

Tento výborný krém z ovčího sýra skvěle chutná společně s olivovým olejem na rozpečeném chlebu, toastu nebo bagetě. Využít teplý kus pečiva je víc než žádoucí, protože pak lépe vynikne chuť sýra.

Doporučujeme ho kombinovat s růžovými nebo bílými víny. Vedle nešlápnete ani se sklenkou sektu CAVA. Jestli se budete dívat na zápas Real – Barcelona, je povolené i dobře vychlazené pivo. 

Detailní informace

Detailní popis produktu

Krém z přírodního ovčího sýru:

Sýr 50 % (pasterované ovčí a kravské mléko, rostlinné syřidlo, chlorid vápenatý, mléčné fermenty a vaječný lysozym), mléčné fermenty, smetana, tavicí soli (citronany sodné a polyfosforečnany) a konzervant (sorban draselný).

Výživové hodnoty na 100 g.

Energetická hodnota: 1060kJ/256 kcal
Tuk: 22 g
Z toho nasycené: 14,4 g
Sacharidy: <0,5 g
Z toho cukry: <0,5g
Bílkoviny: 13,9 g
Sůl: 1,9 g

Skladování a konzumace

Sýr skladujte na suchém a chladném místě do 30 stupňů. Před konzumací ho doporučujeme otevřít a nechat alespoň 20 minut při pokojové teplotě přibližně 20 ºCNaplno se tím rozvinou veškeré chutě a vůně. 

Minimální trvanlivost do data uvedeného na obalu. Země původu Španělsko. dovozce Satisfied s.r.o., Slaměníkova 5 Přerov.

Skladování: Skladujte v suchu, chraňte před přímím slunečním zářením. Po otevření skladujte v lednici a zkonzumujte do 3 dnů. 

Španělským delikatesám se věnujeme opravdu dlouho a jsme moc rádi, že je můžeme prostřednictvím našeho e-shopu nabídnout i na váš stůl. Vše, co v našem obchůdku najdete, jsme nejprve sami pečlivě ochutnali. Ať už u nás pořídíte sýry nebo uzeniny, jedno je jisté – budete si připadat jako při ochutnávání tapas ve Španělsku.  

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: