Krém z ovčího sýru TORTA DEL CASAR 145ML

Kód: 10857
Neohodnoceno
167 Kč
Vyprodáno

Vše co by Vás mohlo zajímat:

Torta del Casar je sýr s chráněným označením původu vyráběný ve španělském autonomním společenství Extremadura. Sýr byl poprvé vyroben ve vesnici Casar de Cáceres, odtud také pochází jeho jméno (Torta de Casar tj. „Casarský dort“).

Torta del Casar se vyrábí z nepasterizovaného ovčího mléka. Proces sýření probíhá při 28–32 °C po 50 až 80 minut. To zanechává sýr uvnitř tekutý, což je jeho hlavní charakteristikou. Sýr zraje nejméně šedesát dní, má válcovitý tvar, a prodává se po kusech od 200 do 1100 gramů.

Z tohoto skvělého a intenzivního ovčího sýra, vyrábí Rosara svůj nezaměnitelný roztíratelný krém z obsahem TORTY 50 procent.

Respektující osobitost sýra, jeho vynikající chuť, ale v jemnější textuře. Toho je dosaženo přirozeně působením rozšlehaného vejce spolu s ostatními složkami produktu.

Hodí se vědět:

Ideální k namazání na chléb samotné nebo v kombinaci s piquillo papričkami, olivovým olejem, ořechy, pomerančovým či malinovým džemem nebo jako příloha k masu, zelenině, rybám a těstovinám, dokonce i k naplnění vol au vent- tedy plněného pečiva z listového těsta.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Složení:

  • Torta del Casar sýr vyrobený ze syrového ovčího mléka (50%)
  • Krém
  • tavicí soli
  • Bílý pasterizovaný sýr z kravského mléka
  • plnotučné kravské mléko
  • pasterizované vejce
  • Sůl
  • Bez lepku
  • Obsahuje mléčný výrobek (laktózu)
  • obsahuje vejce

Výživové údaje na 100 g:

Energetická hodnota:790 kJ/ 190 kcal,tuky:15 g, z toho nasycené:11 g, Sacharidy:3,5 g, z toho cukry:1,1 g, Bílkoviny:10,3 g, Sůl:1,53 g

 
Čistá hmotnost: 100g
Kapacita: 125ml
 

Skladujte na chladném a suchém místě. Po otevření skladujte v lednici řádně zakryté maximálně 3-4 dny.

Země původu Španělsko 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: