La Oveja Negra Cremoso – jemný ovčí sýr
Kód: 10540Detailní popis produktu
Doporučujeme konzumovat jako předkrm nebo dezert, s bagetkou nebo toastem a olivovým olejem. Skvěle se snoubí se suchým červeným vínem nebo sklenkou španělského sektu Cava.
Před konzumací musí mít sýrpokojovou teplotu, aby se zachovala jeho krémová konzistence. Vrchní část sýru se odkrojí (při delším uchovávání může sloužit jako poklop) a vnitřní krémová část se rozetře na pečivo, nebo se kousky pečiva do sýru namáčí jako např. u fondue.
Složení: Nepasterizované ovčí mléko, přírodní syřidlo a sůl. Původ mléka Španělsko.
Výživové hodnoty na 100g. Energetická hodnota: 352 Kcal/1474 KJ. Tuky:30,10, z toho nasycené: 22,.15g. Sacharidy: 0,8g , z toho cukry: 0,6 g, Bílkoviny: 20,4 g. Sůl: 1,23g.
Skladování a trvanlivost:
Skladujte na chladném a suchém místě.
Dovozce: Satisfied s.r.o. Slaměníkova 2406/5 Přerov
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
O sýrářství Silva Cordero
Rodinná firma Silva Cordero vznikla v roce 1998 ve městě Acehúche (Cáceres) a specializuje se na výrobu řemeslných sýrů, převážně z kozího mléka. Sýry vyrábí ze syrového mléka, tradičním způsobem v souladu s platnými normami. Používá živočišné syřidlo a sýry nechává zrát 60–90 dní. Společnost se neustále rozvíjí a vyrábí jak sýry s tvrdou pastou, tak měkké sýry, sýry s plísní, barevné varianty a mnoho dalších druhů, a to i v různých tvarech – kulatých, srdcových, oválných, obdélníkových. Od roku 2013 získala nespočet ocenění, například na Salón du Fromage v Paříži, World Cheese Awards, Salón Gourmets v Madridu, Salón del Queso de Andalucía, Feria Nacional de Trujillo či Feria del Queso de Acehúche.