Používáme soubory cookie ke správnému fungování vašeho oblíbeného e-shopu, k přizpůsobení obsahu stránek vašim potřebám, ke statistickým a marketingovým účelům.
Vychutnejte si kvalitní sušená rajčátka ve velkém balení. Kromě perfektní chuti mají i široké využití v kuchyni. Od salátů, na chleba s máslem, jako červené pesto, do sendvičů i...
Tyto kvalitní a velice univerzální italské lasagne můžete vařit dvěma různými způsoby. Celé blanšírované po dobu zhruba 3 minut v osolené vodě. Klasicky připravit v pekáči...
Máte rádi klasický pomerančový džem? Zkuste i tuhle vylepšenou verzi! Chuť kyselých pomerančů v kombinaci s hořkostí slupky je dotažená sladkostí pistácií.
A s čím džem...
Nesmí chybět v žádné kuchyni
Chorizo Palcarsa je ingrediencí, která má v kuchyni široké využití. Bývá hvězdou luštěninových receptů nebo těstovinových dobrot. Můžete ho...
Spojenec v kuchyni
Naše Chorizo Palcarsa ve formátu Sarta je perfektní do spousty tradičních jídel, hodí se do luštěninových receptů nebo do těstovin. Můžete ho jíst dušené,...
Typické sicilské pesto s čerstvými rajčaty, bazalkou, ořechy a sýrem ricotta s krémovou a sametovou konzistencí.
Přidává se do něj čerstvá kozí ricotta, která se používá...
TRAPÁNSKÁ OMÁČKA PESTO S MANDLEMI Z AVOLY je typické sicilské pesto vyrobené výhradně z rajčat, čerstvé bazalky a mandlí.
Použití: Hlavně k těstovinám (zejména špagetám), k...
Exkluzivní výběr tří originálních španělských vín ocení každý milovník vína. Kolekce prémiových vín Crápula z vinařské oblasti DO Jumilla je skvělým dárkem pro rodinu,...
Úžasný kozí sýr, který musí ochutnat každý sýrový nadšenec. Je vyrobený z pasterovaného kozího mléka, kvasinek, přírodního syřidla a soli.
TIP: Skvěle chutná samostatně i s...
Vše co by Vás mohlo zajímat:
Makrely ulovené udržitelným způsobem od galicijského mistra konzervátora Ramóna Peña. Filety z makrely se podávají v olivovém oleji s citronem pro...
Ramón Peña vybírá v přístavu nejlepší malé Jehlice z Galicijských rias v období od května do listopadu, kdy jsou Jehlice nejlepší. Po vyčištění (odstranění hlavy a vykuchání) se...
Vše co by Vás mohlo zajímat:
Bonito del Norte je nejoceňovanějším druhem tuňáka. Nejjemnější kusy mladých tuňáků bílých jsou ručně čištěny a ručně krájeny. Poté jsou lehce...
Mláďata olihní pocházejí z vod Atlantského oceánu. Chobotnice Ramón Peña vynikají zejména malou velikostí, takže jsou vysoce ceněny a považovány za skutečnou delikatesu.
Lahodné...
Tuňák žlutoploutvý v olivovém oleji Ramon Pena je vynikající, tento druh tuňáka je také známý jako "Thunnus albacares", je to jeden z nejvíce ceněných a obchodovaných druhů...
Ručně balené tradičním způsobem a krásně vystavené v plechovce nabízejí trochu jiný chuťový profil než tradiční escabeche, česnek dělá všechno lepší a kajenský pepř dodává tu...
Tyto sardinky se loví v červenci a srpnu ve vnitrozemí řeky Arousa Ria, kdy jsou ještě bujnější. Stejně jako všechny ostatní produkty společnosti Ramon Pena jsou i tyto sardinky...