Krém z pistácií a černého česneku je další způsob, jak vychutnat skvělé paté bez toho abyste museli konzumovat maso. Skvěle se hodí na bagetku pokapanou olivovým olejem.
Vše co by Vás mohlo zajímat:
Krém z červené řepy a vlašských ořechu je další způsob, jak vychutnat skvělé paté bez toho abyste museli konzumovat maso. Skvěle se hodí na...
TIP: Skvěle chutná s olivovém oleji na rozpečeném chlebě, toastu nebo bagetě. Teplý kus pečiva je v tomto případě víc než žádoucí. Více vynikne chuť sýru s rajčatovou...
Vše, co by vás mohlo zajímat:
LOMO, neboli sušený marinovaný vepřový hřbet. A toto je jiný způsob jak ho vychutnat.
Skvělý, lehce roztíratelný krém, který vychutnáte...
Libové vařené vepřové maso je kus masa, který je tvořený téměř výhradně svalovými vlákny, a proto obsahuje málo tuku a má vyšší podíl bílkovin než jiné druhy masa. Právě díky...
Používáme soubory cookie ke správnému fungování vašeho oblíbeného e-shopu, k přizpůsobení obsahu stránek vašim potřebám, ke statistickým a marketingovým účelům.