Set kozí sýr a sladké rajčatové paté 2x70G

Kód: 10507
Neohodnoceno
Značka: Huerta Dehesa
101 Kč
SKLADEM
Můžeme doručit do:
28.2.2024

Vše co by Vás mohlo zajímat:

Krém z kozího sýru a rajčatové paté je skvělá kombinace. Dulce de tomate, neboli sladké rajčatové paté je typická španělská snídaně, kterou si Španělé dopřávají s toastem pokapaným olivovým olejem. Navíc se skvěle páruje s kozím sýrem. Proto vznikl tento unikátní set , aby jste si mohli vychutnat tu pravou iberskou snídani.

TIP: Skvěle chutná s olivovém oleji na rozpečeném chlebě, toastu nebo bagetě. Teplý kus pečiva je v tomto případě víc než žádoucí.  Více vynikne chuť sýru s rajčatovou marmeládou.  

Doporučujeme ho kombinovat s růžovými nebo bílými víny. Neztratí se ani se sklenkou sektu CAVA. Jestli se budete dívat na zápas Real – Barcelona, je povolené i dobře vychlazené pivo.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Sladké rajčatové paté:

Složení: Rajčata 78% , cukr 21 % , zahušťovadlo (pektin) antioxidant (kyselina citrónová)

Výživové hodnoty na 100g.

Energetická hodnota: 715 kJ / 171 kcal Tuky: 0,38 g, z toho nasycené 0, Sacharidy: 42,5 g, z toho cukry: 42 Bílkoviny: <3, Sůl: 0 g.

Tavený sýr s kozím sýrem:

Kozí sýr 30% (Pasterizované kozí mléko, přírodní syřidlo, chlorid vápenatý, mléčné kvasnice) SMETANA, tavící sůl (citronát sodný , polyfosfáty) E-202-sorban draselný

Výživové hodnoty na 100g.

Energetická hodnota: 880 kJ / 213 kcal Tuky: 18,7 g, z toho nasycené 13,1, Sacharidy: <0,5 g, z toho cukry: <0,5  Bílkoviny: 10,6, Sůl: 1,8 g.

Skladování a konzumace

Sýr skladujte na suchém a chladném místě do 30 st. . Před konzumací ho doporučujeme otevřít a nechat alespoň 20 minut při pokojové teplotě přibližně 20 ºCNaplno se tím rozvinou veškeré chutě a vůně. 

Španělským delikatesám se věnujeme opravdu dlouho a jsme moc rádi, že je můžeme prostřednictvím našeho e-shopu nabídnout i na váš stůl. Vše, co v našem obchůdku najdete, jsme nejprve sami pečlivě ochutnali. Ať už u nás pořídíte sýry nebo uzeniny, jedno je jisté – budete si připadat jako při ochutnávání tapas ve Španělsku.