Trvanlivé potraviny ze Středomoří, Strana 3

Dulce de tomate, neboli sladké rajčatové paté je typická španělská snídaně, kterou si Španělé dopřávají s toastem pokapaným olivovým olejem. Navíc se skvěle páruje...

Mohlo by Vás zajímat: Jahodové džemy Extra iberitos se připravují vařením celého, nakrájeného a rozdrceného ovoce, do kterého se přidávají cukry a přísady, dokud nevznikne...

Mohlo by Vás zajímat: Broskvové džemy extra iberitos se připravují vařením celého, nakrájeného a rozdrceného ovoce, do kterého se přidávají cukry a přísady, dokud nevznikne...

Patříte mezi milovníky papriček? Vyzkoušejte tyhle v konfitované verzi. Je jisté že posunou Vaše tapas nebo pintxos do úplně jiného levelu! Stáčí je opravdu maličký...

Patříte mezi milovníky papriček? Vyzkoušejte tohle papričkové potěšení Papriky Piquillo se praží na bukovém dřevě a loupou se bez vody, aby si zachovaly veškerou chuť....

Olivový olej nejvyšší kategorie získaný přímo z oliv a pouze mechanickými postupy. Degustační poznámky: Ovocný olej připomínající zelená rajčata s vůní čerstvě posečené trávy,...

TIP: Skvěle chutná s olivovém oleji na rozpečeném chlebě, toastu nebo bagetě. Teplý kus pečiva je v tomto případě víc než žádoucí. Skvělá kombinace je také...

Patříte mezi milovníky papriček? V tom případě musíte vyzkoušet tyhle španělské třešňové papričky plněné krémem z čerstvého kravského sýra Překvapí vás křupavá textura,...

Vše, co by vás mohlo zajímat Pisto manchego je supr jednoduchý pokrm z oblasti La Mancha. Salát se dělá z pečených papriček, rajčat, česneku , kmínu a...

Vše, co by vás mohlo zajímat Pisto je španělské jídlo pocházející z regionu Murcia, Castilla La Mancha a Extremadura. Je vyroben z rajčat, cibule, lilku nebo cukety,...