Vše, co by vás mohlo zajímat:
Guindillas jsou zelené papričky vypěstované v Baskicku a jde o jeden z druhů chilli papriček.
Jsou vhodné jako předkrm a obzvlášť...
Vše, co by Vás mohlo zajímat:
Bílé kulaté fazole s trochou škeblí a hlívy ústřičné dusíme ve vyvážené omáčce na bázi pošírované zeleniny a uzené ryby. Vyniká nízkým obsahem...
Vše, co by Vás mohlo zajímat:
Estofado de lentejas – neboli dušená čočka je skvělá volba jak vychutnat čočku v kombinaci s chorizem a zeleninou.
Dušená s chorizem,...
Fabes con almejas je „guláš“ ze škeblí a fazolí, který vznikl v knížectví Asturias v 19. století jako rolnické jídlo. Jde o lehčí variaci asturské fabady, kde jsou primární...
Dušené fazole s výbornou koroptví chovanou ve volném výběhu. To vše dochucené omáčkou ze zeleniny pošírované s olivovým olejem. Jde o opravdu zdravou dobrotu, protože obsahuje...
Fabada Asturiana (nebo také jednoduše jen Fabada) je typické asturské jídlo ze Španělska. Chutná podobně jako fazolový guláš. Základ tvoří bílé fazole, chorizo, marinovaná...
Kulatá bílá fazole odrůdy Manteca znamená ve španělštině máslo nebo krémový. Bílá fazole je známá také jako “bílá máslová” a je charakteristická svou měkkostí a máslovou...
Vše co by Vás mohlo zajímat:
Inkoust je černý pigment uvolňovaný sépiemi široce používanými ve středomořské kuchyni.
Náš tip:
K rýžovým pokrmům, těstovinám, rybám nebo dušenému...
Patříte vy nebo vaši blízcí mezi milovníky mořských plodů? V tom případě rozhodně musíte vyzkoušet tyhle mušle. Jsou ve vlastním nálevu, takže zůstane zachovaná jejich přirozená...
Patříte mezi milovníky tuňáka? Vyzkoušejte tohle tuňákové potěšení, ve kterém kromě bílého tuňáka najdete také cukety, cibuli, červenou a zelenou papriku a extra panenský...
Vyzkoušejte španělskou hvězdu mezi krémy z mořských plodů! Má tak krémovou a příjemnou texturu, že to vypadá jako by byl vyrobený těsně před ochutnávkou. Základ krému z mořských...
Jen ty nejlepší kousky tuňáka křídlatého přímo z kantabrijského pobřeží naložené do toho nejkvalitnějšího olivového oleje. Jde o jedinečnou delikatesu, kterou si nejlépe...
Nugát Guirlache se sezamovými semínky je jedním z nejtradičnějších řemeslných nugátů. Mimo Jijonu ale není příliš známý, a proto je poměrně těžko k sehnání.
Víte, co je to...
Vyzkoušejte klasickou, jednoduchou, ale perfektní italskou rajčatovou omáčku! Výborná je třeba na špagety.
Díky tuňákovi těstoviny chutnají skvěle a zároveň krásně jemně....
Jedinečná pochoutka? Cibule plněná tuňákem. Chuť jarní cibulky je přirozeně pikantní a jemně ji doplňuje tuňáková náplň s ančovičkami, kapary a petrželkou.
Používáme soubory cookie ke správnému fungování vašeho oblíbeného e-shopu, k přizpůsobení obsahu stránek vašim potřebám, ke statistickým a marketingovým účelům.