Quesería Silva Cordero
O sýrářství Silva Cordero
Rodinná firma Silva Cordero vznikla v roce 1998 ve městě Acehúche (Cáceres) a specializuje se na výrobu řemeslných sýrů, převážně z kozího mléka. Sýry vyrábí ze syrového mléka, tradičním způsobem v souladu s platnými normami. Používá živočišné syřidlo a sýry nechává zrát 60–90 dní. Společnost se neustále rozvíjí a vyrábí jak sýry s tvrdou pastou, tak měkké sýry, sýry s plísní, barevné varianty a mnoho dalších druhů, a to i v různých tvarech – kulatých, srdcových, oválných, obdélníkových. Od roku 2013 získala nespočet ocenění, například na Salón du Fromage v Paříži, World Cheese Awards, Salón Gourmets v Madridu, Salón del Queso de Andalucía, Feria Nacional de Trujillo či Feria del Queso de Acehúche.
Výpis produktů
Queso Curado de Cabra Sobado en Manteca Ibérica – zrající kozí sýr obalený v iberském sádle
Objevte tradiční lahůdku z oblasti Extremadura. Queso Curado de Cabra Sobado en...
Kód: 10887
La Cabra Azul – krémový kozí sýr s modrou plísní
Objevte jedinečný kozí sýr s modrou plísní z regionu Extremadura. La Cabra Azul se vyrábí tradičním způsobem ze syrového kozího...
Kód: 10886
Popis: Objevte originální kombinaci zrajícího kozího sýra a jemně krájeného španělského jamónu. Tento sýr se vyrábí tradičním způsobem ze syrového kozího mléka a nechává se zrát...
Kód: 10885
Ochutnejte pravý řemeslný kozí sýr chráněného původu z oblasti Acehúche (Cáceres). Queso de Acehúche DOP se vyrábí tradiční metodou ze 100 % syrového kozího mléka a zraje...
Kód: 10884
Ochutnejte výborný kozí sýr vyrobený z nepasterovaného kozího mléka naloženého ve španělské sušené paprice Pimento de la Vera. Doba zrání sýra je cca 60 až 90 dní a celý sýrový...
Kód: 10816
Sýr vyroben z nepasterovaného kozího mléka , který zraje cca 60-90 dní.
Na jeho výrobu jsou použity čistě přírodní produkty, kozí mléko, přírodní syřidlo a...
Kód: 10815
La Oveja Negra Trufado – ovčí sýr s černým lanýžem
Pozdvihněte svůj sýrový talíř o luxusní variantu La Oveja Negra – tentokrát s přídavkem černého lanýže, který dodává sýru...
Kód: 10372
Tradičný zrejúci syr z ovčieho mlieka z oblasti Extremadura, vyrobený remeselným spôsobom podľa pôvodných receptúr. La Oveja Negra Pasta Dura sa vyznačuje hutnou, kompaktnou...
Kód: 10760
Sýr vyroben z nepasterovaného kozího mléka naloženého v španělské sušené paprice Pimento de la Vera , který zraje cca 60-90 dní. Váha bochníku cca 400G
Hodí se...
Kód: 10630
Sýr vyroben z nepasterovaného kozího mléka , který zraje cca 60-90 dní.
Na jeho výrobu jsou použity čistě přírodní produkty, kozí mléko, přírodní syřidlo a...
Kód: 10629
La Oveja Negra Cremoso – krémový ovčí sýr ve stylu Torta del Casar
Objevte jemnost a charakter typický pro oblast Extremadura. La Oveja Negra Cremoso je ručně vyráběný ovčí sýr...
Kód: 10540
Ovládací prvky výpisu
11 položek celkem