Krájená sušená vepřová krkovice 55G

Kód: 10708
Neohodnoceno
72 Kč
SKLADEM
Můžeme doručit do:
7.5.2024

Seznamte se s marinovanou sušenou vepřovou krkovicí Cabezada de lomo. Tato krkovice zraje minimálně dva měsíce a ve srovnání s Lomo Curado (tj. hřbetem) je prorostlejší tukem - a tím pádem i šťavnatější. Jedná se o libové a zároveň šťavnaté sušené maso, které potěší i ty nejmlsnější jazýčky. 

Náš TIP: Využijete ji ve studené kuchyni, kam skvěle zapadne jako tapas společně se sýry, olivami a picos. Je perfektní k červeným vínům.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Vše, co by vás mohlo zajímat

Tato krkovice je vyrobena z plemena Duroc. Jde o speciální červené plemeno prasete původem z USA, které se od běžného bílého prasete liší chutí masa. 

Složení: Vepřová krkovice, sůl, cukr, laktóza, sušená paprika, koření, E452 – Polyfosforečnany, antioxidant E-301 a konzervanty E250 a E252. Minimální doba zrání je 2 měsíce.

Výživové údaje na 100 g produktů: Energetická hodnota 1269 KJ/304Kcal Tuky (g) 19,6, nasycené tuky (g) 7,8 Sacharidy (g) 1 Cukry (g) 0,3 Bílkoviny (g) 31,4 Sůl (g) 4,2.

Jak ji skladovat? Krkovici ideálně uchovávejte na chladném a suchém místě s teplotami do 30 ºC.

Konzumace: Protože je chuť krkovice poměrně intenzivní, krájejte lomo na co nejtenčí plátky a ty vždy podávejte v pokojové teplotě. Před konzumací doporučujeme otevřít obal a nechat ji alespoň 20 minut odpočinout při pokojové teplotě, aby se naplno rozvinuly všechny vůně a chutě. Kdyby se náhodou stalo, že krkovici nesníte celou najednou, nezoufejte. Uložte ji do lednice a celou ji spotřebujte v průběhu 48 hodin. 

 

Milovníci španělské šunky a salámů by rozhodně měli nakouknout i sem.