LOMO EXTRA Marinovaný sušený vepřový hřbet kousky cca 180G

Kód: 10471
Neohodnoceno
129 Kč
Skladem
Můžeme doručit do:
21.10.2021

Vše, co by vás mohlo zajímat

Lomo je španělská specialita, jedná se o kus libového masa od kosti tj sušený vepřový hřbet. Celý kusy LOMA se nakoření a pak zraje v přírodním střívku minimálně dva měsíce.

Jedná se o libové a šťavnaté sušené maso, které potěší jazyk každého gurmána.  

Využití ve studené kuchyni ve formě tapas spolu se sýrama, olivama, picos. Skvělý k červeným vínům.

Toto LOMO je vyrobeno z bílého prasete. 

Hodí se vědět:  

Vzhledem k intenzivní chuti je nutné krájet lomo na co nejtenčí plátky.  Plátky podávejte vždy v pokojové teplotě.  

Lomo je baleno ve vakuu a můžete ho skladovat v lednici nebo ve spíži se stabilní teplotou.  Před kozumací doporučujeme lomo vyndat z vakua alespoň dvě hodiny předem.

Řez na vzduchu osychá a oxiduje a pokud nebudete ukrajovat z loma více než 3 dny, je dobré pomazat řez olivovým olejem, aby zbytečně nevysychal.       

Detailní informace

Detailní popis produktu

Složení: vepřová panenka, sůl, paprika, česnek, konzervanty E 252 a E250, škrobový cukr, Antioxidant E-301

Výživové údaje na 100g produktů: Energetické hodnota 1613 KJ/386Kcal Tuky(g) 20,7, nasycené tuky(g) 6,7 Sacharidy (g) <1 Cukry (g) <1 Bílkoviny (g) 50 Sůl (g) 3,6.

Jak skladovat? 

Ideálně uchovat na chladném a suchém místě, teplota by neměla překročit 30 st. Celsia.  

Konzumace: před konzumací se doporučuje otevřít obal a nechat výrobek alespoň 20 minut při pokojové teplotě, aby se rozvinuly vůně a chutě. Pokuď možno, krájet na co nejjemnější a nejtenčí plátky. V případe že by se Vám nepovedlo výrobek zkonzumovat najednou, uchovávejte jej v lednici a zkonzumujte ideálně v průběhu 48 hodin.  

Uvedená cena je za 1ks o hmotnosti cca 160-190G. Cena je konečná