Marinovaná sušená vepřová krkovice DUROC kousky cca 180G

Kód: 10617
Neohodnoceno
140 Kč
SKLADEM
Můžeme doručit do:
23.4.2024

Vše, co by vás mohlo zajímat

Cabezada de lomo je marinovaná sušená vepřová krkovice, která zraje minimálně dva měsíce. Oproti Lomo Curado, tj hřbetu je víc prorostlejší tukem a tím i sťavňatejší.

Jedná se o libové a šťavnaté sušené maso, které potěší jazyk každého gurmána.  

Využití ve studené kuchyni ve formě tapas spolu se sýrama, olivama, picos. Skvěla  k červeným vínům.

Hodí se vědět:  

Vzhledem k intenzivní chuti je nutné krájet lomo na co nejtenčí plátky.  Plátky podávejte vždy v pokojové teplotě.  

Tato krkovice je vyrobena z plemena Duroc. Je to speciální červené plemeno prasete původem z USA, které se od běžného bílého prasete liší chutí masa.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Složení: Vepřová krkovice, sůl, cukr, laktóza , sušená paprika, koření, E452 – Polyfosforečnany, antioxidant E-301 a konzervanty E250 a E252. Minimální doba zrání 2 měsíce.

Výživové údaje na 100g produktů: Energetické hodnota 1269 KJ/304Kcal Tuky(g) 19,6, nasycené tuky(g) 7,8  Sacharidy (g) 1 Cukry (g) 0,3 Bílkoviny (g) 31,4 Sůl (g) 4,2.

Jak skladovat? 

Ideálně uchovat na chladném a suchém místě, teplota by neměla překročit 30 st. Celsia.  

Konzumace: před konzumací se doporučuje otevřít obal a nechat výrobek alespoň 20 minut při pokojové teplotě, aby se rozvinuly vůně a chutě. Pokuď možno, krájet na co nejjemnější a nejtenčí plátky. V případe že by se Vám nepovedlo výrobek zkonzumovat najednou, uchovávejte jej v lednici a zkonzumujte ideálně v průběhu 48 hodin.