Marinovaná sušená vepřová krkovice DUROC kousky cca 180G

Kód: 10617
Neohodnoceno
140 Kč
Momentálně nedostupné

Vše, co by vás mohlo zajímat

Cabezada de lomo je marinovaná sušená vepřová krkovice, která zraje minimálně dva měsíce. Oproti Lomo Curado, tj hřbetu je víc prorostlejší tukem a tím i sťavňatejší.

Jedná se o libové a šťavnaté sušené maso, které potěší jazyk každého gurmána.  

Využití ve studené kuchyni ve formě tapas spolu se sýrama, olivama, picos. Skvěla  k červeným vínům.

Hodí se vědět:  

Vzhledem k intenzivní chuti je nutné krájet lomo na co nejtenčí plátky.  Plátky podávejte vždy v pokojové teplotě.  

Tato krkovice je vyrobena z plemena Duroc. Je to speciální červené plemeno prasete původem z USA, které se od běžného bílého prasete liší chutí masa.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Složení: Vepřová krkovice, sůl, cukr, laktóza , sušená paprika, koření, E452 – Polyfosforečnany, antioxidant E-301 a konzervanty E250 a E252. Minimální doba zrání 2 měsíce.

Výživové údaje na 100g produktů: Energetické hodnota 1269 KJ/304Kcal Tuky(g) 19,6, nasycené tuky(g) 7,8  Sacharidy (g) 1 Cukry (g) 0,3 Bílkoviny (g) 31,4 Sůl (g) 4,2.

Jak skladovat? 

Ideálně uchovat na chladném a suchém místě, teplota by neměla překročit 30 st. Celsia.  

Konzumace: před konzumací se doporučuje otevřít obal a nechat výrobek alespoň 20 minut při pokojové teplotě, aby se rozvinuly vůně a chutě. Pokuď možno, krájet na co nejjemnější a nejtenčí plátky. V případe že by se Vám nepovedlo výrobek zkonzumovat najednou, uchovávejte jej v lednici a zkonzumujte ideálně v průběhu 48 hodin.