Nakládaná Iberská Panceta 250G

Kód: 10733
Neohodnoceno
88 Kč
Skladem
Můžeme doručit do:
10.12.2021

Vše, co by vás mohlo zajímat

Panceta, italsky pancetta je slanina z vepřového bůčku. Rozdíl mezi pancetou a slaninou je jenom v řezu, slanina tj Baicon, anglicky Bacon obsahu i žebra, panceta nikoliv. Tato panceta je z černých iberských prasat které mají výraznější chuť jako bilé prase. Tím jak je prorostlá sádlem bychom ji dle naší terminologie nazvali spíš špek. I když, špek neobsahuje svalovinu a panceta iberica ano. 

Pancetta je běžně servírována syrová, nakrájená na tenké plátky často jako tapas. Při vaření se obvykle krájí na kostičky.

Nám se skvěle osvědčila grilovaná.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Složení:  Vepřová slanina, sůl, konzervanty E 252 a E 250

Výživové údaje na 100g produktů: Energetické hodnota 2276KJ/556Kcal Tuky(g) 54,6, nasycené tuky(g) 22,4  Sacharidy (g) 1,2 Cukry (g) 0,8 Bílkoviny (g) 15,1 Sůl (g) 3,8.

Jak skladovat? 

Ideálně uchovat na chladném a suchém místě, teplota by neměla překročit 30 st. Celsia.  

Konzumace: před konzumací se doporučuje otevřít obal a nechat výrobek alespoň 20 minut při pokojové teplotě, aby se rozvinuly vůně a chutě. Pokuď možno, krájet na co nejjemnější a nejtenčí plátky. V případe že by se Vám nepovedlo výrobek zkonzumovat najednou, uchovávejte jej v lednici a zkonzumujte ideálně v průběhu 48 hodin.  

Uvedená cena je za 1ks o hmotnosti cca 400G. Cena je konečná