Pásky Chleba 150G

Kód: 10924
Neohodnoceno
99 Kč
SKLADEM
Můžeme doručit do:
18.4.2024

Vše co by Vás mohlo zajímat:

Pokud v kuchyni rádi experimentujete a tvoříte, přinášíme Vám  dokonalý doplněk, který každého překvapí a potěší. Představujeme vám naše chlebové plátky, exkluzivní a elegantní prezentaci klasického chleba regañá s jemnou a nadýchanou  strukturou, která se rozplývá v ústech.

Pokud hledáte kvalitní gurmánský základ, vyzkoušejte tento křupavý a všestranný doplněk, který vám umožní hrát si s chutí a texturou a dosáhnout tak neobyčejných kulinářských kreací.

Reganá je trvanlivé španělské pečivo které se používá k sušené šunce, chorizu, paštikám, olivám a sýrům. Krásně křupavé pečivo zvýrazní chuť každé delikatesy. 

Hodí se vědět:

Můžete je klidně sníst samotné, nebo máčené v olivovém oleji. Jejich genialita je v tom ,že je máte pořád po ruce ať je klidně deset večer. Picos gourmet rodinné firmy Obando jsou vyráběny dle dlouholetého rodinného receptu a právě proto jsou tak krásně křupavé. Bez nadsázky lze říct, že se jedná o jedny z nejlepších španělských picos.   

Reganas rodinné firmy Obando jsou vyráběny dle dlouholetého rodinného receptu a právě proto jsou tak krásně křupavé. Bez nadsázky lze říct, že se jedná o jedny z nejlepších španělských reganas. 

Další info o picos najdete na našem blogu

Detailní informace

Detailní popis produktu

Složení:

PŠENIČNÁ mouka (GLUTEN), voda, PŠENIČNÝ kvásek, sůl a droždí.

Obsahuje lepek. Může obsahovat stopy sezamu a soji. 

váha viz. obal. dovozce Satisfied s.r.o  Slameníkova 5, Přerov. Země původu Španělsko.

Minimální trvanlivost do data  uvedeného na obalu.

Energetická hodnota: 1608 kJ/379 kcal

Tuk: 1,6 g.

z toho nasycené: 0,32 g.

Sacharidy: 78,2 g.

z toho cukry: 2,0 g.

Vláknina: 3,6 g.

Bílkoviny: 11,2 g.

Sůl: 1,9 g.

Skladování a trvanlivost:

Ano, správné skladování picos je velmi důležité, aby si udržely svou křupavost a chuť. Ideální teplota pro skladování picos je do 30 stupňů Celsia. Je důležité, aby picos nebyly vystaveny vlhkosti, protože by mohly ztratit svou křupavost a texturu. S dodržením těchto podmínek mají picos trvanlivost 6 měsíců.

Název picos vznikl od tvaru pečiva, které připomíná picos- hory (třeba picos de Europa). Je to Váš geniální kamarád

Dovozce do ČR: Satisfied s.r.o Země původu Španělsko