Reganá Gourmet Dark 25G

Kód: 10923
Neohodnoceno
26 Kč
Vyprodáno

Vše co by Vás mohlo zajímat:

Představujeme Vám nejnovější regañá. Je určena pro kreativní kuchyni a haute cuisine, ale podařilo se nám postoupit o krok dál a vdechnout život rafinovanějšímu a sugestivnějšímu pojetí. Tato oválná černá regañá je na trhu jedinečným produktem určeným pro jak restaurace nejvyšší úrovně, tak pro domácí experimentátory kteří se nebojí nejveštích gastronomických výzev. .

 

Tento inovativní tmavý tón spolu s jedinečnou chutí regañá Obando vytváří doplněk, který dokáže vylepšit a ozvláštnit obložení a prezentaci těch nejlepších kulinářských výtvorů.

 

Reganá je trvanlivé španělské pečivo které se používá k sušené šunce, chorizu, paštikám, olivám a sýrům. Krásně křupavé pečivo zvýrazní chuť každé delikatesy. 

Hodí se vědět:

Můžete je klidně sníst samotné, nebo máčené v olivovém oleji. Jejich genialita je v tom ,že je máte pořád po ruce ať je klidně deset večer. Picos gourmet rodinné firmy Obando jsou vyráběny dle dlouholetého rodinného receptu a právě proto jsou tak krásně křupavé. Bez nadsázky lze říct, že se jedná o jedny z nejlepších španělských picos.   

Reganas rodinné firmy Obando jsou vyráběny dle dlouholetého rodinného receptu a právě proto jsou tak krásně křupavé. Bez nadsázky lze říct, že se jedná o jedny z nejlepších španělských reganas. 

Další info o picos najdete na našem blogu

Detailní informace

Detailní popis produktu

Složení:

PŠENIČNÁ mouka (GLUTEN), voda, sůl, barvivo (živočišné uhlí) a droždí.

Obsahuje lepek. Může obsahovat stopy sezamu a soji. 

váha viz. obal. dovozce Satisfied s.r.o  Slameníkova 5, Přerov. Země původu Španělsko.

Minimální trvanlivost do data  uvedeného na obalu.

Energetická hodnota: 1697 kj/379 kcal

Tuk: 1,6 g.

z toho nasycené: 0,32 g.

Sacharidy: 78,2 g.

z toho cukry: 2,0 g.

Vláknina: 3,6 g.

Bílkoviny: 11,2 g.

Sůl: 1,9 g.

Skladování a trvanlivost:

Ano, správné skladování picos je velmi důležité, aby si udržely svou křupavost a chuť. Ideální teplota pro skladování picos je do 30 stupňů Celsia. Je důležité, aby picos nebyly vystaveny vlhkosti, protože by mohly ztratit svou křupavost a texturu. S dodržením těchto podmínek mají picos trvanlivost 6 měsíců.

 Název picos vznikl od tvaru pečiva, které připomíná picos- hory (třeba picos de Europa). Je to Váš geniální kamarád

Dovozce do ČR: Satisfied s.r.o Země původu Španělsko