Španělské speciality
Nejprodávanější
Výpis produktů

Vše, co by vás mohlo zajímat: Jedná se o to nejlepší, lahodné, výběrové maso z tuňáka. Jde o delikatesu masa ze slabin tuňáka, které obsahuje více tuku a díky tomu je...

Hodí se vědet: Tyto nakládané slávky jsou nejlepší, když jsou podávány studené. Proto doporučujeme umístit konzervu na drcený led nebo do mrazničky na 5-10 minut před...

Olivy manzanilla (známé také jako sevillské olivy) mají jemnou a dokonalou chuť. Díky perfektnímu poměru dužiny a pecky patří mezi jedny z nejoceňovanějších oliv na světě....

Vše co by Vás mohlo zajímat: Makrely ulovené udržitelným způsobem od galicijského mistra konzervátora Ramóna Peña. Filety z makrely se podávají v olivovém oleji s citronem pro...

Ramón Peña vybírá v přístavu nejlepší malé Jehlice z Galicijských rias v období od května do listopadu, kdy jsou Jehlice nejlepší. Po vyčištění (odstranění hlavy a vykuchání) se...

Vše co by Vás mohlo zajímat: Bonito del Norte je nejoceňovanějším druhem tuňáka. Nejjemnější kusy mladých tuňáků bílých jsou ručně čištěny a ručně krájeny. Poté jsou lehce...
Vychutnejte si nejrůznější španělské specialitky od oliv po plody moře. Že se nedostanete do Španělska? Nevadí. S těmi správnými recepty si španělskou atmosféru vytvoříte i doma.