Používáme soubory cookie ke správnému fungování vašeho oblíbeného e-shopu, k přizpůsobení obsahu stránek vašim potřebám, ke statistickým a marketingovým účelům.
Polozralý ovčí sýr jemné struktury s intenzivní a dlouhotrvající vůní je perfektní volbou jak na pravé španělské tapas, tak na rizoto. Chuť sýra je jemná, s jemnými náznaky...
Tradičný zrejúci syr z ovčieho mlieka z oblasti Extremadura, vyrobený remeselným spôsobom podľa pôvodných receptúr. La Oveja Negra Pasta Dura sa vyznačuje hutnou, kompaktnou...
Jemný sýr, který dovážíme z malé rodinné firmy z oblasti Leon na severu Španělska.
Lehká mléčná aroma, jemná chuť. Poloměkký sýr, který se lehce roztéká a rozpéká, proto je...
Sýr vyroben z nepasterovaného kozího mléka naloženého v španělské sušené paprice Pimento de la Vera , který zraje cca 60-90 dní. Váha bochníku cca 400G
Hodí se...
Lehká mléčná aroma, jemná chuť. Měkký sýr. Ideální jako tapas k lehčím druhům vín, skvěle se hodí do rizota, na zápéká třeba na brambory, patizon.
Před konzumací...
Sýr vyroben z nepasterovaného kozího mléka , který zraje cca 60-90 dní.
Na jeho výrobu jsou použity čistě přírodní produkty, kozí mléko, přírodní syřidlo a...
La Oveja Negra Cremoso – krémový ovčí sýr ve stylu Torta del Casar
Objevte jemnost a charakter typický pro oblast Extremadura. La Oveja Negra Cremoso je ručně vyráběný ovčí sýr...
Lehká mléčná aroma, jemná chuť. Poloměký sýr. Ideální jako tapas k lehčím druhům vín, skvěle se hodí do rizota.
Před konzumací doporučujeme sýr vybrat z lednice,vyndat z obalu a...
Polozralý ovčí sýr jemné struktury s intenzivní a dlouhotrvající vůní je perfektní volbou jak na pravé španělské tapas, tak na rizoto. Chuť sýra je jemná, s jemnými náznaky...
Lehká mléčná aroma, jemná chuť. Poloměkký sýr. Ideální jako tapas k lehčím druhům vín, skvěle se hodí do rizota.
Před konzumací doporučujeme sýr vybrat z lednice,vyndat z obalu...
Polotvrdý sýr jemné struktury. Intenzivní a dlouho trvající vůně, jemná chuť s jemnými náznaky vyzrálosti. Ideální k červeným vínům ,tapas. Vynikající volba pro rizoto.
Před...