Dani
Hodí se vědět:
Speciální kořenící směs pro španělskou Paellu. Dále se hodí na dochucení rýžových pokrmu a rizot.
Kód: 10908
Hodí se vědět:
Bobkový list je sušený list vavřínu vznešeného používaný zejména jako koření. Původem je pravděpodobně z Malé Asie, dnes se vavřín pěstuje v celém...
Kód: 10907
Vše co by Vás mohlo zajímat:
Chobotnice vyrobená z chapadel, ručně krájená a konzervovaná, s přidáním pouze olivového oleje, aby si zachovala své vlastnosti a užila si...
Kód: 10888
Vše co by Vás mohlo zajímat:
Inkoust je černý pigment uvolňovaný sépiemi široce používanými ve středomořské kuchyni.
Náš tip:
K rýžovým pokrmům, těstovinám, rybám nebo dušenému...
Kód: 10844
Patříte vy nebo vaši blízcí mezi milovníky mořských plodů? V tom případě rozhodně musíte vyzkoušet tyhle mušle. Jsou ve vlastním nálevu, takže zůstane zachovaná jejich přirozená...
Kód: 10843
Himalájská sůl (nebo také růžová sůl) je kamenná sůl těžená v pákistánském Pandžábu a svou charakteristickou růžovou barvu má díky obsahu malého množství sloučenin železa....
Kód: 10751
Směs mořské soli a kajenského pepře ocení každý milovník pikatních jídel. Perfektně se totiž hodí na něco ostřejšího, omáčky nebo saláty.
Náš TIP: Doporučujeme směs přidat jako...
Kód: 10749
Směs mořské soli a jemných bylinek by neměla chybět v žádné kuchyni. Perfektně se hodí na maso, ryby, do těstovin nebo do rizota. Ale to zdaleka není vše. Také s ní skvěle...
Kód: 10748
Vše co by Vás mohlo zajímat:
U rybích konzerv které nesou název " Sardinky" je důležité si všimnout jeden drobný ale podstatný detail a to druhy ryby. Pouze druh sardinka obecná...
Kód: 10672
Kala Namak, černá je speciální druh vulkanické nerafinované soli s velmi specifickou a výrazně siřičitou vůní. Kvůli přítomnosti síry a jiných minerálů, má sůl černou barvu ....
Kód: 10670
Směs mořské soli a citronové kůry je skvělým koření pro všechny pokrmy z ryb a plodů moře, nebo jídel připravovaných s ovocem. Doporučujeme přidat až po dovaření jako dosolení,...
Kód: 10669
Vše co by Vás mohlo zajímat:
Pravý losos v přírodním stavu, bez kůže a kostí, připravený ke konzumaci. Lze jej konzumovat jako předkrm, v salátech a je součástí mnoha receptů....
Kód: 10666
Vše, co by vás mohlo zajímat:
Jedná se o to nejlepší, lahodné, výběrové maso z tuňáka. Jde o delikatesu masa ze slabin tuňáka, které obsahuje více tuku a díky tomu je...
Kód: 10665
Hodí se vědět:
Jalapenos najdou všestranné využití v kuchyni, třeba mexické- fajitas. Dále jsou vhodné do burgerů a sendvičů, na pizzu nebo carpaccio, na jednohubky,...
Kód: 10664
Hodí se vědět:
Jalapenos najdou všestranné využití v kuchyni, třeba mexické- fajitas. Dále jsou vhodné do burgerů a sendvičů, na pizzu nebo carpaccio, na jednohubky, chlebíčky,...
Kód: 10663
Vše co by Vás mohlo zajímat:
Chobotnice s olivovým olejem je vynikající zakousnutí. Malé chobotničky doplněné slunečnicovým olejem, které si zachovávají veškerou chuť, jsou...
Kód: 10661
Stránka 1 z 3 -
36 položek celkem