Huerta Dehesa
Extra panenský olivový olej, vhodný především do salátů, zálivek či pro tepelnou přípravu pokrmů.
Kód: 10389
Torta del Casar se vyrábí z nepasterizovaného ovčího mléka. Proces sýření probíhá při 28–32 °C po 50 až 80 minut. To zanechává sýr uvnitř tekutý, což je jeho hlavní...
Kód: 10384
TIP: Skvěle chutná s olivovém oleji na rozpečeném chlebě, toastu nebo bagetě. Teplý kus pečiva je v tomto případě víc než žádoucí. Více vynikne chuť sýru s rajčatovou...
Kód: 10381
Krém z pistácií a černého česneku je další způsob, jak vychutnat skvělé paté bez toho abyste museli konzumovat maso. Skvěle se hodí na bagetku pokapanou olivovým olejem.
Kód: 10379
Vše co by Vás mohlo zajímat:
Krém z červené řepy a vlašských ořechu je další způsob, jak vychutnat skvělé paté bez toho abyste museli konzumovat maso. Skvěle se hodí na...
Kód: 10378
TIP: Skvěle chutná s olivovém oleji na rozpečeném chlebě, toastu nebo bagetě. Teplý kus pečiva je v tomto případě víc než žádoucí. Více vynikne chuť sýru s rajčatovou...
Kód: 10377
Hodí se vědět:
Extremadura je oblast s největší plochou na které se pěstují v Španělsku fíky. Celkem 5220 hektarů, tj 1/3 celého Španělska. Fíky z Almoharinu jsou vyhlášené a...
Kód: 10360
Hodí se vědět:
Brandade je emulze připravená ze slané tresky, olivového oleje a obvykle brambor. Jí se v zimě s chlebem nebo bramborami. Ve francouzské kulinářské terminologii...
Kód: 10359
Vše, co by vás mohlo zajímat:
LOMO, neboli sušený marinovaný vepřový hřbet. A toto je jiný způsob jak ho vychutnat.
Skvělý, lehce roztíratelný krém, který vychutnáte...
Kód: 10348
Mohlo by Vás zajímat:
Paštika z uzeného lososa . Skvělá s bagetkou, topinkou nebo jen tak s picos. Doporučujeme s bílým vínem nebo šumivým vínem Cava.
Hodí se vědět:
Paštika...
Kód: 10344
Libové vařené vepřové maso je kus masa, který je tvořený téměř výhradně svalovými vlákny, a proto obsahuje málo tuku a má vyšší podíl bílkovin než jiné druhy masa. Právě díky...
Kód: 10295
Jamon je sušená šunka. A Jamon York je šunka tak, jak ji známe my - tedy klasická dušená. Právě tu si můžete vychutnat ve formě krému.
Krém skvěle chutná, lehce se roztírá a...
Kód: 10280
Iberská paštika z černých iberských prasat v kombinaci s kousky sušené šunky, to je paté iberico con virutas de jamon.
Tuto úžasnou delikatesu si můžete vychutnat v kombinaci s...
Kód: 10279
Vše co by Vás mohlo zajímat:
Vyrobeno z lokálních surovin. Zvěřina vždy pochází z místních obor poblíž, kde se zvířata volně a přirozeně krmí na pastvinách.
Jelení paštika s...
Kód: 10230
Vše, co by vás mohlo zajímat:
Perdiz del Monte (Alectoris rufa) je pták jehož domovem jsou hory Pyrenejského poloostrova. Je ve španělsku velice oblíbený, a tak se Španělé z...
Kód: 10229
Lahodný krém z ovčího sýru a rajčat, jemně pikantní chuti je ideální na toasty, bagety. Doporučujeme na bagetu dát olivový olej, krém a zelené olivy bez pecky. Skvělá pochoutka!
Kód: 10228
Stránka 4 z 5 -
70 položek celkem