Používáme soubory cookie ke správnému fungování vašeho oblíbeného e-shopu, k přizpůsobení obsahu stránek vašim potřebám, ke statistickým a marketingovým účelům.
Klasika mezi ligurským kořením? Samozřejmě pesto. V souladu s tradiční recepturou západní Ligurie se každý den připravuje janovské pesto. Najdeme v něm kombinaci bazalky DOP,...
Kandované Chinotti di Savona 300 g
Velmi specifické ovoce s jedinečnými aromatickými tóny. Po procesu kandování se z tohoto lehce hořkého ovoce stává opravdová delikatesa.
Tyto...
Artyčoky v olivovém oleji: Svěží a křupavá chuť, vytvořené s vášní
Artyčoky v olivovém oleji jsou delikatesou, která spojuje svěžest přírody s autentickou, bohatou chutí italské...
Tyto kvalitní a velice univerzální italské lasagne můžete vařit dvěma různými způsoby. Celé blanšírované po dobu zhruba 3 minut v osolené vodě. Klasicky připravit v pekáči...
Máte rádi klasický pomerančový džem? Zkuste i tuhle vylepšenou verzi! Chuť kyselých pomerančů v kombinaci s hořkostí slupky je dotažená sladkostí pistácií.
A s čím džem...
Popis výrobku
ARTYČOKY A KRÉM NA CHILLI PAPRIČCE
Pikantní chuť chilli papričky je zjemněna srdcem artyčoku pro získání chutné smetany, kterou lze použít k oživení pokrmu z...
Obvykle se ředí smetanou nebo mlékem. Tento recept se dobře hodí k rajčatům, aby se vytvořily rychlé a chutné omáčky. Chuť je mírně pikantní díky přidání chilli do sladké...
Je to krém vyrobený z feferonky a extra panenského olivového oleje. Doporučuje se používat jako přísadu do jakýchkoli přípravků, omáček, omáček, dušených pokrmů, pro...
Ligurské červené pesto, Chutná varianta klasického pesta. Hlavní ingrediencí jsou rajčata, ke kterým kombinujeme ostatní ingredience tradičního pesta. V kuchyni se...
Nejtradičnější z dlouhých ligurských těstovin, téměř vždy ochucená pestem, výborná je i s rajčatovými omáčkami. Zkuste je s omáčkou z měkkýšů a dušenými cuketami.
V balení po...
Trofie
Trofie jsou krátké, tenké, kroucené těstoviny z Ligurie v severní Itálii.
Jsou to malé, ručně točené nudle z mouky vyrobené z tvrdé pšenice. Tradičně je tato ligurská...
Vše co by Vás mohlo zajímat:
Ančovičky v soli, to je produkt, jehož jedinečnost je úzce spjata s tradicí a kulturou konzervárenského umění ligurských mořeplavců. Po...
Filety z ančoviček v olivovém oleji.
Filety z ančoviček jsou ideální na bruschettě s máslem nebo smetanovým sýrem k chutnému předkrmu nebo jako přísada k přípravě...
Vše co by Vás mohlo zajímat:
Chutné papriky plněné tunákem a olivami: zvláštní chuť, kterou lze kombinovat i s pouhým krajícem chleba, jako předkrm nebo...
Vyzkoušejte klasickou, jednoduchou, ale perfektní italskou rajčatovou omáčku! Výborná je třeba na špagety.
Díky tuňákovi těstoviny chutnají skvěle a zároveň krásně jemně....