Jamon iberico de cebo ručne krájený 100G

Kód: 10700
Neohodnoceno
339 Kč
Předobjednávka

Vše, co by vás mohlo zajímat

Jamón ibérico (čti chamón ibériko) de cebo je ručně krájená šunka pocházející z rasy černých iberských prasat. Co do chuťových zážitků lze srovnat jenom s pravým kaviárem, husími játry a nejlepšími víny. Zraje 24 měsíců, cebo znamená že prasata jsou krmeny na farmách organickým krmivem a nemají možnost výběhu.

Tento jamon iberico de cebo je krájený ručně tvz el cortadorem. El cortador je v Španělsku velice vážené řemeslo. Ručně krájený jamon iberico patří k těm největším delikatesám.

Hodí se vědět:
Krájený jamon se skvěle hodí k picos, kdy se plátky jamonu namotávají na picos a namáčí v olivovém oleji. Snoubí se ideálně k vyzrálejším červeným vínům jako syrah nebo crápula.

Detailní informace

Detailní popis produktu

50% rasa iberica

Certifikován společností Traza&Control, S.L.L.

Složení: vepřová šunka cebo ibérico, mořská sůl, cukr, konzervanty (E-252 a E-250), dextróza a antioxidant (E-301).

Výživové údaje (Na 100g produktu)

Energetická hodnota 719KJ/172Kcal. Tuky (g) 3,1. Nasycené tuky (g) 1,1. Sacharidy (g) <1. Cukry (g) <1. Bílkoviny (g) 35,1. Sůl (g) 4,3.Jak skladovat? 

Jak skladovat? 

Ideálně uchovat na chladném a suchém místě, teplota by neměla překročit 30 st. Celsia.  Po otevření skladujte v lednici. 

Konzumace: před konzumací se doporučuje otevřít obal a nechat výrobek alespoň 20 minut při pokojové teplotě, aby se rozvinuly vůně a chutě. V případe že by se Vám nepovedlo výrobek zkonzumovat najednou, uchovávejte jej v lednici a zkonzumujte ideálně v průběhu 48 hodin.