Jamon iberico de cebo ručně krájený 100G

Kód: 10700
Neohodnoceno
339 Kč
Skladem
Můžeme doručit do:
26.5.2022

Jamón ibérico (čtěte jako chamón ibériko) de cebo je ručně krájená šunka, která pochází z rasy černých iberských prasat. Co se týče chuťových zážitků, můžete ji srovnat jenom s pravým kaviárem, husími játry a těmi nejlepšími víny. 

Zraje po dobu 24 měsíců a tento jamón ibérico de cebo je ručně krájený tzv. el cortadorem. El cortador je ve Španělsku váženým řemeslem a ručně krájený jamón iberico právem patří k těm největším delikatesám. 

TIP: Krájený jamón se skvěle hodí především k picos. Stačí, když plátky jamónu na picos namotáte a namočíte v kvalitním olivovém oleji. Pokud si k tomu chcete dopřát i dobré vínko, vsaďte na vyzrálejší červená vína jako syrah nebo crápula.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Vše, co by vás mohlo zajímat

Označení cebo znamená, že jde o prasata, která jsou na farmách krmena organickým krmivem a nemají možnost výběhu.

Jedná se o 50% rasu iberica.

Certifikováno společností Traza&Control, S.L.L.

Složení: vepřová šunka cebo ibérico, mořská sůl, cukr, konzervanty (E-252 a E-250), dextróza a antioxidant (E-301).

Výživové údaje (Na 100 g produktu): Energetická hodnota 719KJ/172Kcal. Tuky (g) 3,1. Nasycené tuky (g) 1,1. Sacharidy (g) <1. Cukry (g) <1. Bílkoviny (g) 35,1. Sůl (g) 4,3.

Skladování: Šunku uchovávejte na chladném a suchém místě s teplotami do 30 ºC. 

Konzumace: Ještě před ochutnávku doporučujeme otevřít obal a nechat šunku alespoň 20 minut při pokojové teplotě, aby se naplno rozvinuly její chutě a vůně. Kdyby se náhodou stalo, že ji nesníte celou, uložte ji do lednice a ideálně zpracujte v průběhu 48 hodin. 

 

Potrpíte si na španělské šunky a salámky? V našem obchůdku plném delikates jich najdete spoustu. A to jak samostatně, tak jako součást různých dárkových balíčků pro všechny milovníky masa. 

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení