Používáme soubory cookie ke správnému fungování vašeho oblíbeného e-shopu, k přizpůsobení obsahu stránek vašim potřebám, ke statistickým a marketingovým účelům.
Klasika mezi ligurským kořením? Samozřejmě pesto. V souladu s tradiční recepturou západní Ligurie se každý den připravuje janovské pesto. Najdeme v něm kombinaci bazalky DOP,...
TYP: Tiché bílé víno I.G.P.
HROZNY:
100% CATARRATTO. Sicilská autochtonní vinná réva, po staletí rozšířená po celé Sicílii a jedna z nejpěstovanějších rév na celém...
TYP: Tiché bílé víno I.G.P.
HROZNY:
100% CATARRATTO. Sicilská autochtonní vinná réva, po staletí rozšířená po celé Sicílii a jedna z nejpěstovanějších rév na celém...
TYP: Bílé tiché víno D.O.C.
HROZNY: 100% GRILLO. Bílá odrůda révy vinné rozšířená především v západní části Sicílie. Samostatně vinifikované a s pomocí kryomacerace může...
Libové vařené vepřové maso je kus masa, který je tvořený téměř výhradně svalovými vlákny, a proto obsahuje málo tuku a má vyšší podíl bílkovin než jiné druhy masa. Právě díky...
Popis produktu
Alcaparrado je tradiční směs pocházející z karibské a latinskoamerické kuchyně. Kombinuje zelené olivy Manzanilla, kapary a pečené červené papriky. Tato směs je...
Popis produktu
Obohaťte svůj stůl chutí Kanárských ostrovů!
Vyzkoušejte olivy Mojo Picón – šťavnaté zelené olivy v jemně pikantní omáčce z červené papriky, česneku a koření....
Vše, co by vás mohlo zajímat:
LOMO, neboli sušený marinovaný vepřový hřbet. A toto je jiný způsob jak ho vychutnat.
Skvělý, lehce roztíratelný krém, který vychutnáte...
Picos je tradiční španělské trvanlivé sušené pečivo, které se snoubí se sýry, sušenou šunkou, uzeninami, olivami nebo paštikami.
Vše, co by vás mohlo zajímat:...
TIP: Skvěle chutná s olivovém oleji na rozpečeném chlebě, toastu nebo bagetě. Teplý kus pečiva je v tomto případě víc než žádoucí. Více vynikne chuť sýru s rajčatovou...
Vše co by Vás mohlo zajímat:
Krém z červené řepy a vlašských ořechu je další způsob, jak vychutnat skvělé paté bez toho abyste museli konzumovat maso. Skvěle se hodí na...
Krém z pistácií a černého česneku je další způsob, jak vychutnat skvělé paté bez toho abyste museli konzumovat maso. Skvěle se hodí na bagetku pokapanou olivovým olejem.
TIP: Skvěle chutná s olivovém oleji na rozpečeném chlebě, toastu nebo bagetě. Teplý kus pečiva je v tomto případě víc než žádoucí. Více vynikne chuť sýru s rajčatovou...
Vše, co by vás mohlo zajímat
Cabezada de lomo je marinovaná sušená vepřová krkovice, která zraje minimálně dva měsíce. Oproti Lomo Curado, tj hřbetu je víc prorostlejší...
Vše, co by vás mohlo zajímat
Salchichon je fermentovaný španělský salám, vyrobený z vepřového masa. Tento jemný salám obsahuje kuličky černého pepře, které mu dodávají typickou...