Asi nejtypičtější španělský tapas

Kdo zná Španělsko, tak ví, že je sušená šunka neboli Jamon je jednou z typických španělských specialit. Když přijdete do Tapas baru, můžete si dát talířek této delikatesy, k tomu sklenku vína a sušené pečivo picos. Připravili jsme proto pro Vás speciální set, který můžete darovat svým blízkým nebo obchodním partnerům. Tímto setem jim darujete krásný chuťový zážitek, jakoby byli v typickém tapas baru.

Set obsahuje skvělé červené víno z oblasti La Mancha, krájený Jamon Serrano z oblasti Extremadura, která je pro nás osobně asi to nejvíc typické Španělsko, kde se rodí ty nejlepší delikatesy, včetně sušené šunky. A v neposlední řadě Picos Artesanos (tradiční sušené pečivo) z Andaluské Sevilly, které jsou pro nás osobně zatím nejchutnější ze všech, které jsme doposud vyzkoušeli.

Jak se krájený jamon konzumuje?

Doporučujeme ho alespoň 20 minut předem vytáhnout z lednice, aby se rozvinula chuť a vůně. Jamon doporučujeme konzumovat s červeným vínem a picos.
Ideální a moje oblíbená varianta je omotat si kousek jamonu kolem picos a takto sníst. 

¡Buen provecho!  Dobrou chuť. 

picos-gourmet-obando-jamon-iberico-jamonlovers

 

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení