Salát z tuňáka s pestem

Tento recept jsem objevil v jenom zapadlém andaluském tapas baru. Když jsem se barmana zeptal z čeho to je a on mi popsal jednoduchou přípravu tohoto skvělého pokrmu, napadlo mě to zkusit nakombinovat z našich produktu. A výsledek? Skvělé!!!

Takže, pisto (pesto) použijeme Pisto Cocinado Artesano 1x

Olivový olej (1. Ochoa Arbiequina 2. Manzanilla BIO 3. Iberitos- použít jakýkoliv z těch 3 je ok)

Tuňák 2x - doporučuji Dani, nej poměr cena kvalita!!! 

Nasypeme do misky pisto, tuňáka, zalijeme olivovým olejem a můžeme servírovat. Podáváme s pečivem nebo s picos. K pití doporučujeme pivo, bílé nebo růžové víno.

pisto-con-atun-655x368

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení