Salchicon Duroc Maestrazgo 250G

Kód: 10705
Neohodnoceno
184 Kč
Momentálně nedostupné

Vše, co by vás mohlo zajímat

Salchichon je fermentovaný španělský salám, vyrobený z vepřového masa. Tento jemný salám obsahuje kuličky černého pepře, které mu dodávají typickou chuť. Tento salámek je vyroben z plemena Duroc. Je to speciální červené plemeno prasete původem z USA, které se od běžného bílého prasete liší chutí masa.

Hodí se vědět:  Salchicon je velmi typická španělská uzenina. Na rozdíl od choriza se spíš hodí do studené kuchyně třeba na tapas. Ta nejjednodušší ale skvělá kombinace je bageta, olivový olej a salchicón. Skvěle se snoubí s kvalitními sýry. Z vín doporučujeme spíš intenzivnější vína, které si prošli alespoň ročním zráním na dubovém sudu jako třeba crápula

Detailní informace

Detailní popis produktu

Složení: Vepřové maso, dextroza, sójovy protein, regulátor kyselosti E327, antioxidanty E331 a E316, zvýraznovač chut E 621,

konzervanty  E 252 a 262 , barvivo E120.

 Výživové údaje na 100g produktů: Energetické hodnota 1679 KJ/ 401,2 Kcal Tuky(g) 29,65, nasycené tuky(g) 11,38 Sacharidy (g)  1,5 Cukry (g)  1,1 Bílkoviny (g) 32,75Sůl (g) 3,91.

Jak skladovat? 

Ideálně uchovat na chladném a suchém místě, teplota by neměla překročit 30 st. Celsia.  

Konzumace: před konzumací se doporučuje otevřít obal a nechat výrobek alespoň 20 minut při pokojové teplotě, aby se rozvinuly vůně a chutě. Pokuď možno, krájet na co nejjemnější a nejtenčí plátky. V případe že by se Vám nepovedlo výrobek zkonzumovat najednou, uchovávejte jej v lednici a zkonzumujte ideálně v průběhu 48 hodin.  

Uvedená cena je za 1ks o hmotnosti cca 160-190G. Cena je konečná