Nastavení
Vše co by Vás mohlo zajímat:
Španělská paprika špičkové kvality.
Výborná k dochucení různých pokrmů: guláše, uzeniny, maso, dušená zelenina.
Hodí se vědět:
Specifikací španělské papriky je, že se udí ve speciálních ,,boudách,, 10 až 15 dní. Po celou dobu se obrací, až je dokonale vysušena. Tato speciální jemné a pomalé sušení zaručuje, že obsah karotenoidů (přírodních antioxidantů) v paprice zůstane zachován případně se jeho podíl ještě zvýší. Je důležité zdůraznit, že to co dělá španělské uzeniny a zvlášt chorizo autentickým, je právě pimentón de la Vera.
Detailní informace
Podrobný příběh jednoho ze zázraků španělské gastronomie najdete zde:
Složeni: Capiscum annum
Země původu Španělsko
Skladování: Na chladném a suchém místě, zamezte aby produkt navlhl.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.