Používáme soubory cookie ke správnému fungování vašeho oblíbeného e-shopu, k přizpůsobení obsahu stránek vašim potřebám, ke statistickým a marketingovým účelům.
Vše co by Vás mohlo zajímat:
Tato pěna je vyrobena z nejchutnějšího sýru rulo de cabra neboli kozí roličky. Přestože má roztíratelnou konzistenci a obsahuje pouze 15 % tuku,...
Patříte mezi milovníky papriček?
Vyzkoušejte tyhle v konfitované verzi. Je jisté že posunou Vaše tapas nebo pintxos do úplně jiného levelu! Stáčí je opravdu maličký...
Patříte mezi milovníky papriček?
Vyzkoušejte tohle papričkové potěšení
Papriky Piquillo se praží na bukovém dřevě a loupou se bez vody, aby si zachovaly veškerou chuť. Nakrájí...
Vše co by Vás mohlo zajímat:
Tuto pěnu vyrábíme s autentickým sýrem Roquefort AOC. Navzdory jeho roztíratelné struktuře a obsahu tuku pouze 13,1 % jsme zachovali osobitost...
Vše co by Vás mohlo zajímat:
Torta del Casar je sýr s chráněným označením původu vyráběný ve španělském autonomním společenství Extremadura. Sýr byl poprvé vyroben ve vesnici...
Vše co by Vás mohlo zajímat:
Omáčka z našich papriček Piquillo de Lodosa DO pečených na bukovém dřevě, doplněná uzenou rybou a cibulí pošírovanou v bílém víně a olivovém...
Vše, co by vás mohlo zajímat:
Omáčka vyrobená podle tradičního receptu: bez rajčat, základ tvoří piquillo papričky s grácií "alegrías riojanas" (pálivá paprika z údolí Ebro) a...
Vše, co by vás mohlo zajímat:
Tradiční receptura založená na sušeném pepřovém mase, olivovém oleji, octu, mandlích a dalším tajemství, které z této omáčky dělá jednu z...
Vše, co by vás mohlo zajímat:
Guindillas jsou zelené papričky vypěstované v Baskicku a jde o jeden z druhů chilli papriček.
Jsou vhodné jako předkrm a obzvlášť...
Vše, co by Vás mohlo zajímat:
Bílé kulaté fazole s trochou škeblí a hlívy ústřičné dusíme ve vyvážené omáčce na bázi pošírované zeleniny a uzené ryby. Vyniká nízkým obsahem...
Vše, co by Vás mohlo zajímat:
Estofado de lentejas – neboli dušená čočka je skvělá volba jak vychutnat čočku v kombinaci s chorizem a zeleninou.
Dušená s chorizem,...
Fabes con almejas je „guláš“ ze škeblí a fazolí, který vznikl v knížectví Asturias v 19. století jako rolnické jídlo. Jde o lehčí variaci asturské fabady, kde jsou primární...
Dušené fazole s výbornou koroptví chovanou ve volném výběhu. To vše dochucené omáčkou ze zeleniny pošírované s olivovým olejem. Jde o opravdu zdravou dobrotu, protože obsahuje...
Fabada Asturiana (nebo také jednoduše jen Fabada) je typické asturské jídlo ze Španělska. Chutná podobně jako fazolový guláš. Základ tvoří bílé fazole, chorizo, marinovaná...
Kulatá bílá fazole odrůdy Manteca znamená ve španělštině máslo nebo krémový. Bílá fazole je známá také jako “bílá máslová” a je charakteristická svou měkkostí a máslovou...
Hledáte rajčata, která chutnají opravdu rajčatově? Dobrá sušená rajčata pozvednou každé jídlo do nebeských výšin. A právě taková jsou tahle rajčata ze Španělska.
Jsou to...