Huerta Dehesa
Vše, co by vás mohlo zajímat:
Základem této skvělé sardinkové paštiky jsou čerstvě ulovené sardinky obecné (Sardina pilchardus) V kombinaci s rajčaty má jemně pikantní chuť...
Kód: 10495
Vše, co by vás mohlo zajímat:
Základem této skvělé sardinkové paštiky jsou čerstvě ulovené sardinky obecné (Sardina pilchardus)
Náš tip:
Skvěle se hodí na...
Kód: 10494
Vše, co by vás mohlo zajímat:
Sardel obecná je významná hospodářská ryba. V kuchyni je známá jako delikatesa pod názvem ančovičky. V Španělsku se často setkáte...
Kód: 10493
Vše co by Vás mohlo zajímat:
Patatera je speciální uzenina z španělské Extremadury. Je podobná chorizu, na rozdíl od něj ale obsahuje brambory. Patatas=brambory, proto patatera....
Kód: 10452
Vše, co by vás mohlo zajímat:
Iberská paštika s rozinkami a sladkým vínem sherry je klasickou španělskou delikatesou, kterou nesmí chybět na žádné tapeadě nebo tapas party....
Kód: 10425
Vše co by Vás mohlo zajímat:
Torta del Casar se vyrábí z nepasterizovaného ovčího mléka. Proces sýření probíhá při 28–32 °C po 50 až 80 minut. To zanechává sýr uvnitř tekutý,...
Kód: 10384
Krém z modrého sýra
Popis produktu:Krém z modrého sýra kombinuje čerstvý sýr a modrý sýr, což mu dodává výraznou chuť a krémovou texturu.
Tip na servírování:Krém z modrého...
Kód: 10383
TIP: Skvěle chutná s olivovém oleji na rozpečeném chlebě, toastu nebo bagetě. Teplý kus pečiva je v tomto případě víc než žádoucí. Více vynikne chuť sýru s rajčatovou...
Kód: 10381
Krém z pistácií a černého česneku je další způsob, jak vychutnat skvělé paté bez toho abyste museli konzumovat maso. Skvěle se hodí na bagetku pokapanou olivovým olejem.
Kód: 10379
Vše co by Vás mohlo zajímat:
Krém z červené řepy a vlašských ořechu je další způsob, jak vychutnat skvělé paté bez toho abyste museli konzumovat maso. Skvěle se hodí na...
Kód: 10378
TIP: Skvěle chutná s olivovém oleji na rozpečeném chlebě, toastu nebo bagetě. Teplý kus pečiva je v tomto případě víc než žádoucí. Více vynikne chuť sýru s rajčatovou...
Kód: 10377
Hodí se vědět:
Extremadura je oblast s největší plochou na které se pěstují v Španělsku fíky. Celkem 5220 hektarů, tj 1/3 celého Španělska. Fíky z Almoharinu jsou vyhlášené a...
Kód: 10360
Hodí se vědět:
Brandade je emulze připravená ze slané tresky, olivového oleje a obvykle brambor. Jí se v zimě s chlebem nebo bramborami. Ve francouzské kulinářské terminologii...
Kód: 10359
Vše, co by vás mohlo zajímat:
LOMO, neboli sušený marinovaný vepřový hřbet. A toto je jiný způsob jak ho vychutnat.
Skvělý, lehce roztíratelný krém, který vychutnáte...
Kód: 10348
Mohlo by Vás zajímat:
Paštika z uzeného lososa . Skvělá s bagetkou, topinkou nebo jen tak s picos. Doporučujeme s bílým vínem nebo šumivým vínem Cava.
Hodí se vědět:
Paštika...
Kód: 10344
Libové vařené vepřové maso je kus masa, který je tvořený téměř výhradně svalovými vlákny, a proto obsahuje málo tuku a má vyšší podíl bílkovin než jiné druhy masa. Právě díky...
Kód: 10295
Stránka 5 z 6 -
92 položek celkem