Huerta Dehesa
Vše, co by vás mohlo zajímat:
Zurrapa de lomo je výsledkem smažení vepřového hřbetu na sádle, přičemž malé kousky masa zůstanou na dně pánve. Spolu se zbylým sádlem se stanou...
Kód: 10649
Vše, co by vás mohlo zajímat:
Krém z Iberské šunky, je jiný způsob jak ochutnat sušenou šunku jamon iberico. Skvělý, lehce roztíratelný krém, který vychutnáte samostatně s...
Kód: 10511
Vše co by Vás mohlo zajímat:
Krém z kozího sýru a rajčatové paté je skvělá kombinace. Dulce de tomate, neboli sladké rajčatové paté je typická španělská snídaně, kterou si...
Kód: 10507
Vše, co by vás mohlo zajímat:
Iberská paštika s rozinkami a sladkým vínem sherry je klasickou španělskou delikatesou, kterou nesmí chybět na žádné tapeadě nebo tapas party....
Kód: 10506
Vše, co by vás mohlo zajímat:
Paté iberico v kombinaci s vyhlášenými třešněmi z údolí Jerte. Valle de Jerte jé údolí v oblasti Extremadura, se svými , po celém Španělsku...
Kód: 10505
Vše, co by vás mohlo zajímat:
Základem této skvělé sardinkové paštiky jsou čerstvě ulovené sardinky obecné (Sardina pilchardus) V kombinaci s rajčaty má jemně pikantní chuť...
Kód: 10495
Vše, co by vás mohlo zajímat:
Základem této skvělé sardinkové paštiky jsou čerstvě ulovené sardinky obecné (Sardina pilchardus)
Náš tip:
Skvěle se hodí na...
Kód: 10494
Vše, co by vás mohlo zajímat:
Sardel obecná je významná hospodářská ryba. V kuchyni je známá jako delikatesa pod názvem ančovičky. V Španělsku se často setkáte...
Kód: 10493
Vše co by Vás mohlo zajímat:
Patatera je speciální uzenina z španělské Extremadury. Je podobná chorizu, na rozdíl od něj ale obsahuje brambory. Patatas=brambory, proto patatera....
Kód: 10452
Vše, co by vás mohlo zajímat:
Iberská paštika s rozinkami a sladkým vínem sherry je klasickou španělskou delikatesou, kterou nesmí chybět na žádné tapeadě nebo tapas party....
Kód: 10425
Extra panenský olivový olej, vhodný především do salátů, zálivek či pro tepelnou přípravu pokrmů.
Kód: 10389
Vše co by Vás mohlo zajímat:
Torta del Casar se vyrábí z nepasterizovaného ovčího mléka. Proces sýření probíhá při 28–32 °C po 50 až 80 minut. To zanechává sýr uvnitř tekutý,...
Kód: 10384
Krém z modrého sýra
Popis produktu:Krém z modrého sýra kombinuje čerstvý sýr a modrý sýr, což mu dodává výraznou chuť a krémovou texturu.
Tip na servírování:Krém z modrého...
Kód: 10383
TIP: Skvěle chutná s olivovém oleji na rozpečeném chlebě, toastu nebo bagetě. Teplý kus pečiva je v tomto případě víc než žádoucí. Více vynikne chuť sýru s rajčatovou...
Kód: 10381
Krém z pistácií a černého česneku je další způsob, jak vychutnat skvělé paté bez toho abyste museli konzumovat maso. Skvěle se hodí na bagetku pokapanou olivovým olejem.
Kód: 10379
Vše co by Vás mohlo zajímat:
Krém z červené řepy a vlašských ořechu je další způsob, jak vychutnat skvělé paté bez toho abyste museli konzumovat maso. Skvěle se hodí na...
Kód: 10378
Stránka 5 z 7 -
98 položek celkem