Chorizo blanco minisalámek cca 180G

Kód: 10418
Neohodnoceno
100 Kč
SKLADEM
Můžeme doručit do:
15.10.2024

Chorizo je tradiční sušený salám ze Španělska a Portugalska a mezi jeho hlavní ingredience patří mleté vepřové maso, mletá paprika a česnek. Druh papriky (sladká nebo pálivá) se do něj používá podle toho, jak moc pikantní má být výsledná lahůdka. Chorizo blanco se od klasického choriza (říká se mu také Chorizo Rojo - červené chorizo) liší tím, že neobsahuje mletou uzenou papriku Pimentón de Vera. 

Chorizo je podobné salchiconu, ale chybí v něm pepř a na rozdíl od salchiconu v něm najdete česnek. 

Náš TIP: Chorizo se hodí do každé kuchyně a využijete ho jak v teplé, tak ve studené variantě. Úplně nejjednodušší (ale zato výborná) kombinace je bageta, olivový olej a chorizo. Skvělé je i do rizota, do guláše nebo k bramborám. A perfektně se doplňuje s kvalitními sýry

Pokud si k němu chcete dopřát víno, vsaďte na intenzivnější vína, která prošla alespoň ročním zráním na dubovém sudu jako třeba crápula.

 

Detailní informace

Detailní popis produktu

Vše, co by vás mohlo zajímat

Složení: Vepřové maso a sádlo, sůl, česnek, dextrin, dextróza, práškové vejce, sojová bílkovina, mléčná bílkovina, aroma uzeniny, zvýrazňovač chuti E621, konzervanty E250 a E252, regulátor kyselosti, E420, emulgáty (E450,E452,E452)

Výživové údaje na 100 g produktů: Energetická hodnota 2172 KJ/ 519Kcal Tuky(g) 48,4, nasycené tuky(g) 20,8 Sacharidy (g) 12,2 Cukry (g) 2,1 Bílkoviny (g) 8,8 Sůl (g) 3,6.

Jak chorizo skladovat? 

Nejlépe ho uchovávejte na chladném a suchém místě s teplotami do 30 ºC. 

Konzumace: Ještě před konzumací otevřete obal a nechte ho alespoň 20 minut odpočinout při pokojové teplotě, aby se plně rozvinuly všechny vůně a chutě. Pokud je to možná, vždy chorizo krájejte na co nejjemnější a nejtenčí plátky. Kdyby se stalo, že ho nespotřebujete celé najednou, uložte ho do lednice a zpracujte v průběhu 48 hodin. 

Uvedená cena je za 1 kus o hmotnosti přibližně 160 až 190 gramů a jde o cenu, která je konečná. 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: