Používáme soubory cookie ke správnému fungování vašeho oblíbeného e-shopu, k přizpůsobení obsahu stránek vašim potřebám, ke statistickým a marketingovým účelům.
Polozralý ovčí sýr jemné struktury s intenzivní a dlouhotrvající vůní je perfektní volbou jak na pravé španělské tapas, tak na rizoto. Chuť sýra je jemná, s jemnými náznaky...
Tradičný zrejúci syr z ovčieho mlieka z oblasti Extremadura, vyrobený remeselným spôsobom podľa pôvodných receptúr. La Oveja Negra Pasta Dura sa vyznačuje hutnou, kompaktnou...
La Oveja Negra Cremoso – krémový ovčí sýr ve stylu Torta del Casar
Objevte jemnost a charakter typický pro oblast Extremadura. La Oveja Negra Cremoso je ručně vyráběný ovčí sýr...
Polotvrdý sýr jemné struktury. Intenzivní a dlouho trvající vůně, jemná chuť s jemnými náznaky vyzrálosti. Ideální k červeným vínům ,tapas. Vynikající volba pro rizoto.
Před...
Polozralý ovčí sýr jemné struktury s intenzivní a dlouhotrvající vůní je perfektní volbou jak na pravé španělské tapas, tak na rizoto. Chuť sýra je jemná, s jemnými náznaky...
Polotvrdý sýr jemné struktury. Intenzivní a dlouho trvající vůně, jemná chuť s jemnými náznaky vyzrálosti. Ideální k červeným vínům ,tapas. Vynikající volba pro rizoto.
Před...