Salchichon Cular Ibérico - salámek z iberskeho prasete mini 180G

Kód: 10473
Neohodnoceno
139 Kč
Skladem
Můžeme doručit do:
26.5.2022

Vše, co by vás mohlo zajímat

Salchichon je fermentovaný španělský salám, vyrobený z vepřového masa. Tento jemný salám obsahuje kuličky černého pepře, které mu dodávají typickou chuť. Salchichon iberico je vyroben z masa černých iberských polodivokých prasat. Tuk těchto zvířat obsahuje nenasycené mastné kyseliny a je výživovými odborníky přirovnáván k olivovému oleji.

 

Hodí se vědět:  Salchicon je velmi typická španělská uzenina. Na rozdíl od choriza se spíš hodí do studené kuchyně třeba na tapas. Ta nejjednodušší ale skvělá kombinace je bageta, olivový olej a salchicón. Skvěle se snoubí s kvalitními sýry. Z vín doporučujeme spíš intenzivnější vína, které si prošli alespoň ročním zráním na dubovém sudu jako třeba crápula

Detailní informace

Detailní popis produktu

Složení: Vepřové maso a, sůl, regulátor kyselosti E327 a E262, antioxidant E331 a E316, dextróza, koření, konzervant E252, zvýrazňovač chuti E621, přírodní střívko, Může obsahovat stopy laktózy. Výrobek neobsahuje LEPEK

Energetické hodnoty na 100G  1622 kJ / 390 kcal Tuky:30 g, z toho nasycené 11,54 Sacharidy: 2,4 g , z toho cukry: 1,75 ,  Bílkoviny: 27,7 g. Sůl: 4,7 g.

Jak skladovat? 

Ideálně uchovat na chladném a suchém místě, teplota by neměla překročit 30 st. Celsia.  

Konzumace: před konzumací se doporučuje otevřít obal a nechat výrobek alespoň 20 minut při pokojové teplotě, aby se rozvinuly vůně a chutě. Pokuď možno, krájet na co nejjemnější a nejtenčí plátky. V případe že by se Vám nepovedlo výrobek zkonzumovat najednou, uchovávejte jej v lednici a zkonzumujte ideálně v průběhu 48 hodin.  

Uvedená cena je za 1ks o hmotnosti cca 160-190G. Cena je konečná

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení