Používáme soubory cookie ke správnému fungování vašeho oblíbeného e-shopu, k přizpůsobení obsahu stránek vašim potřebám, ke statistickým a marketingovým účelům.
Ochutnejte výborný kozí sýr vyrobený z nepasterovaného kozího mléka naloženého ve španělské sušené paprice Pimento de la Vera. Doba zrání sýra je cca 60 až 90 dní a celý sýrový...
Sýr vyroben z nepasterovaného kozího mléka , který zraje cca 60-90 dní.
Na jeho výrobu jsou použity čistě přírodní produkty, kozí mléko, přírodní syřidlo a...
La Oveja Negra Trufado – ovčí sýr s černým lanýžem
Pozdvihněte svůj sýrový talíř o luxusní variantu La Oveja Negra – tentokrát s přídavkem černého lanýže, který dodává sýru...
Vyzrálý sýr se silnou a zároveň jemně pikantní chutí a intenzivním mléčným aroma. Vychutnejte si téměř 1 kilo sýrové lásky. Tento sýr je polotvrdý a je ideálním společníkem na...
Ochutnejte vyzrálý ovčí sýr s jemnou strukturou a intenzivní a dlouhotrvající vůní. Tento sýr je výjimečný tím, že zraje minimálně po dobu 240 dní. Nejlépe vynikne v kombinaci s...
Polozralý ovčí sýr jemné struktury s intenzivní a dlouhotrvající vůní je perfektní volbou jak na pravé španělské tapas, tak na rizoto. Chuť sýra je jemná, s jemnými náznaky...
La Oveja Negra Pasta Dura – řemeslný ovčí sýr z Extremadury
Zažijte autentickou chuť španělského venkova s tímto ručně vyráběným ovčím sýrem z regionu Acehúche (Cáceres). La...
Jemný sýr, který dovážíme z malé rodinné firmy z oblasti Leon na severu Španělska.
Lehká mléčná aroma, jemná chuť. Poloměkký sýr, který se lehce roztéká a rozpéká, proto je...
Sýr vyroben z nepasterovaného kozího mléka naloženého v španělské sušené paprice Pimento de la Vera , který zraje cca 60-90 dní. Váha bochníku cca 400G
Hodí se...
Lehká mléčná aroma, jemná chuť. Měkký sýr. Ideální jako tapas k lehčím druhům vín, skvěle se hodí do rizota, na zápéká třeba na brambory, patizon.
Před konzumací...
Sýr vyroben z nepasterovaného kozího mléka , který zraje cca 60-90 dní.
Na jeho výrobu jsou použity čistě přírodní produkty, kozí mléko, přírodní syřidlo a...
La Oveja Negra Cremoso – krémový ovčí sýr ve stylu Torta del Casar
Objevte jemnost a charakter typický pro oblast Extremadura. La Oveja Negra Cremoso je ručně vyráběný ovčí sýr...
Lehká mléčná aroma, jemná chuť. Poloměký sýr. Ideální jako tapas k lehčím druhům vín, skvěle se hodí do rizota.
Před konzumací doporučujeme sýr vybrat z lednice,vyndat z obalu a...
Polotvrdý sýr jemné struktury. Intenzivní a dlouho trvající vůně, jemná chuť s jemnými náznaky vyzrálosti. Ideální k červeným vínům ,tapas. Vynikající volba pro rizoto.
Před...
Polozralý ovčí sýr jemné struktury s intenzivní a dlouhotrvající vůní je perfektní volbou jak na pravé španělské tapas, tak na rizoto. Chuť sýra je jemná, s jemnými náznaky...