Jamon Iberico de Cebo

Kód: 10776
Neohodnoceno
6 995 Kč
Skladem
Můžeme doručit do:
26.5.2022

Jamón ibérico pochází z černého iberského prasete a je naprosto nesrovnatelný s jinými sušenými šunkami. Jde o jedinečnou delikatesu, která má narozdíl od jamónu serrano (ale i prosciutta di Parma, San Daniele, francouzského jambonu nebo chorvatského pršutu) intenzivnější a trvalejší chuť.

Náš TIP: Krájený jamon se skvěle hodí k picos. Plátky jamonu se na picos namotávají a následně se namáčí v olivovém oleji. Doporučujeme kombinovat s vyzrálými červenými víny jako syrah nebo crapula.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Vše, co by vás mohlo zajímat

Jamón ibérico (čtěte jako chamón ibériko) de cebo je krájená šunka, která pochází z rasy černých iberských prasat. Jde o výjimečný chuťový zážitek, který je možné srovnat jenom s pravým kaviárem, husími játry a nejlepšími víny. 

Zraje 24 měsíců a cebo znamená, že jsou prasata krmena organickým krmivem na farmách a nemají možnost výběhu.

50% rasa iberica

Certifikován společností Traza&Control, S.L.L.

Složení: vepřová šunka cebo ibérico, mořská sůl, cukr, konzervanty (E-252 a E-250), dextróza a antioxidant (E-301).

Výživové údaje (Na 100 g produktu) Energetická hodnota 719KJ/172Kcal. Tuky (g) 3,1. Nasycené tuky (g) 1,1. Sacharidy (g) <1. Cukry (g) <1. Bílkoviny (g) 35,1. Sůl (g) 4,3.

 

Skladování a trvanlivost

Jamon Iberico de Cebo váží přibližně 8 kg a je vhodné ho skladovat v chladu při teplotách do 18ºC. V případě, že šunka není nakrojená, je její trvanlivost 1 rok. Po nařezání ji zkonzumujte do 2 měsíců. 

Může se stát, že se na povrchu šunky objeví plíseň - ale nebojte se, to je u sušené šunky běžný jev a jde o součást přirozeného zrání. Stačí šunku vybalit, otřít hadříkem s troškou oleje a volně ji skladovat. Další informace si můžete přečíst zde

Že jste ještě sušenou šunku nevyzkoušeli? Je nejvyšší čas to změnit. 

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení