Používáme soubory cookie ke správnému fungování vašeho oblíbeného e-shopu, k přizpůsobení obsahu stránek vašim potřebám, ke statistickým a marketingovým účelům.
Lomo patří mezi oblíbené španělské speciality. Jedná se totiž o kus libového masa přímo od kosti (konkrétně sušený vepřový hřbet). Celé kusy LOMA se nejprve nakoření a pak zrají...
Vše, co by vás mohlo zajímat
Chorizo je tradiční sušený salám ze Španělska a Portugalska.
Hlavními ingrediencemi choriza jsou mleté vepřové maso, mletá paprika a česnek....
Chorizo je tradiční sušený salám ze Španělska a Portugalska a mezi jeho hlavní ingredience patří mleté vepřové maso, mletá paprika a česnek. Druh papriky (sladká nebo pálivá) se...
Lomo (sušená vepřová panenka) je typický španělský vyzrálý výrobek z libového masa bílého prasete. Zraje minimálně 2 měsíce.
Vhodné jako tapas nebo doplněk k vínu. Lomo se vždy...
Cabezada de lomo je marinovaná sušená vepřová krkovice, která zraje minimálně dva měsíce. Oproti Lomo Curado, tj panence je víc prorostlejší tukem a tím i sťavňatejší.
Využití...
Chorizo je tradiční španělský salámek, který je známý především pro svou osobitou výraznou paprikovou chuť. Kromě uzené papriky je neoddělitelnou součástí choriza také česnek a...
Salchichon je španělský salám, vyrobený z vepřového masa.Tento jemný salám obsahuje kuličky černého pepře, které mu dodávají typickou chuť. Salchichon iberico je vyroben z masa...