Vše, co by vás mohlo zajímat:
Speciální obalovací směs je absolutně úžasná volba pro různé smažené pokrmy, řízečky, kuřecí, sýry atd.
Hodí se vědet
Směs je bez lepku takže...
Ochutnejte kvalitní salámek z toho nejlepšího masa. Morcon iberico je vyrobený z iberských vepřů a je velice podobný chorizu. Liší se však od něj tím, že je méně tučný. Kromě...
Vše co by Vás mohlo zajímat:
Orza je velká hliněná nádoba podobná džbánu s kulatým otvorem nahoře. Tradičně se používá k uchovávání potravin v sádle, zejména vepřového masa po...
Skvělé víno odrůdy Xarel lo pochází z vinic, které jsou starší více než 50 let. Má dokonale vyvážený poměr mezi ovocností a kyselinkou. Ve vůni je komplexní a lákavé. Vyzrálost...
Hledáte víno, které se hodí k rybám a plodům moře nebo paelle? Ochutnejte tenhle španělský kousek. Jde o víno odrůd Sauvignon blanc a Muškát.
Má žlutou barvu s odstíny...
Ochutnejte zajímavé víno tří odrůd: Macabeo (Viura), Muškát a Chardonnay. Macabeo mu dodává svěžest, muškát svou typickou vůni a chardonnay jemnou kyselinku.
Jde o víno,...
Svěží a lehké víno klasické katálánské odrůdy Xarel lo. Ve vůni můžete cítit hrušky a broskve společně s tóny rozmarýnu a levandule. Jde o nejtypičtější katalánskou bílou odrůdu...
Vše, co by vás mohlo zajímat
Asadillo manchego je supr jednoduchý pokrm z oblasti La Mancha. Salát se dělá z pečených papriček, rajčat, česneku , kmínu a olivového oleje....
Vychutnejte si ideální kombinaci iberské paštiky z černých iberských prasátek a třešní z údolí Jerte v Extramadure. Valle de Jerte je slavné údolí s nádhernými řekami a...
Mohlo by Vás zajímat:
Paštika z uzeného lososa v šumivém víně Cava. Skvělá s bagetkou, topinkou nebo jen tak s picos. Doporučujeme s bílým vínem nebo šumivým vínem Cava.
Hodí...
Mohlo by Vás zajímat:
Sobrasada je syrová, uzená klobása z Baleárských ostrovů vyrobená z mletého vepřového masa, papriky a soli a dalších koření. Nabízíme Vám ji i jako...
Seznamte se s marinovanou sušenou vepřovou krkovicí Cabezada de lomo. Tato krkovice zraje minimálně dva měsíce a ve srovnání s Lomo Curado (tj. hřbetem) je prorostlejší tukem -...
Už jste vyzkoušeli Pancettu? Pancetta (nebo panceta) je slanina z vepřového bůčku, která se od ní liší v řezu. Slanina totiž na rozdíl od pancetty obsahuje i žebra.
Většinou je...
Jamón ibérico (čtěte jako chamón ibériko) de cebo je ručně krájená šunka, která pochází z rasy černých iberských prasat. Co se týče chuťových zážitků, můžete ji srovnat jenom s...
Zelené fazole jsou nezralé, mladé plody různých kultivarů fazole obecné. Naložené ve slaném nálevu bez přídavných konzervantů.
Vše, co by vás mohlo zajímat:
V kuchyni se...
Používáme soubory cookie ke správnému fungování vašeho oblíbeného e-shopu, k přizpůsobení obsahu stránek vašim potřebám, ke statistickým a marketingovým účelům.