Vše, co by vás mohlo zajímat:
Sobrasada je syrová uzená klobása z Baleárských ostrovů, která je vyrobená z mletého vepřového masa, papriky, soli a dalších koření. Je ideální...
Vše, co by vás mohlo zajímat:
Maso iberských prasat je považováno za jedno z nejjemnějších, proto je kombinace s pepřem lahodná a vyvážená. Paštika se skvěle roztírá a má...
Vyzkoušejte lahodnou paštiku s jemnými bylinkami. Nebudete litovat! Směs jemných bylinek je tvořena petrželí, oreganem, mateřídouškou, rozmarýnem a majoránkou. Druhou část...
Vše, co by vás mohlo zajímat:
Patříte vy nebo vaši blízcí mezi milovníky mořských ryb? V tom případě rozhodně musíte vyzkoušet kombinaci tuňáka křídlatého s papričkami....
Vše, co by vás mohlo zajímat:
Sardel obecná je významná hospodářská ryba. V kuchyni je známá jako delikatesa pod názvem ančovičky. Ve Španělsku se často setkáte s názvem...
Vše, co by vás mohlo zajímat:
Patříte vy nebo vaši blízcí mezi milovníky mořských plodů? V tom případě rozhodně musíte vyzkoušet i kombinaci s krémovým sýrem. Mušle gratinované...
Vše, co by vás mohlo zajímat:
Iberská paštika z černých iberských prasat. Paté iberico je španělská klasika. Neobejde se bez ní žádná pořádná tapeada, neboli tapas party. V...
Rádi byste vyzkoušeli sušenou šunku jamon iberico? Nebo patří tato šunka mezi vaše oblíbené pochoutky? Můžete si ji vychutnat i jako krém.
Skvěle chutná, lehce se roztírá a...
Extra panenský olivový olej odrůdy Arbequina v bio kvalitě. Vhodný do salátu, na tapas a také je ho možné použít na přípravu jídel. Ideální pro Paellu nebo Rizoto, protože dodá...
Vše co by Vás mohlo zajímat:
U rybích konzerv které nesou název " Sardinky" je důležité si všimnout jeden drobný ale podstatný detail a to druhy ryby. Pouze druh sardinka obecná...
Kala Namak, černá je speciální druh vulkanické nerafinované soli s velmi specifickou a výrazně siřičitou vůní. Kvůli přítomnosti síry a jiných minerálů, má sůl černou barvu ....
Směs mořské soli a citronové kůry je skvělým koření pro všechny pokrmy z ryb a plodů moře, nebo jídel připravovaných s ovocem. Doporučujeme přidat až po dovaření jako dosolení,...
Vše co by Vás mohlo zajímat:
Pravý losos v přírodním stavu, bez kůže a kostí, připravený ke konzumaci. Lze jej konzumovat jako předkrm, v salátech a je součástí mnoha receptů....
Používáme soubory cookie ke správnému fungování vašeho oblíbeného e-shopu, k přizpůsobení obsahu stránek vašim potřebám, ke statistickým a marketingovým účelům.